Shtepi ne shitje

apartamente ne shitje - Objekte banimi rezidenciale, banesa, garsoniere, vila

Filters

Tirane
Location Rruga + Nr.
Don Bosko
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
137 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 7
Cmimi Euro
260000
Shitet apaetament i mobiluar 2+1+2 ne Don Bosko. Apartamenti ndodhet ne katin e7 banim te nje objekti viti i ndertimit 2007 dhe ka siperfaqe...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Mine Peza
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
78 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
650
Per me qira një apartament 2+1, i pozicionuar në një nga zonat më të kërkuara të Tiranës, pranë Rrugës Fortuzi dhe Mine Pezës, pas Komisariatit të...
Shengjin
Location Rruga + Nr.
Ilyonis Residence
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
105 m²
Nr dhoma
1 dhome
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
243000
Ofrohet per shitje apartament i tipologjise 1+1+ verande tek Ilyonis Residence ne Shen Gjin. Apartamenti eshte i pozicionuar ne katin 3 banim me...
Shengjin
Location Rruga + Nr.
Shengjin
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
90 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 12
Cmimi Euro
144000
SHESIM APARTAMENT 2+1 ME PAMJE FULL NGA DETI,NE SHENGJIN! 🏡 Ofrohet për shitje apartament 2+1 në katin e fundit, me një nga pamjet më të bukura...
Vlore
Location Rruga + Nr.
Sun Palase Residence
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
117 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
338140
SHESIM APARTAMENT 2+1+2 me POST PARKIMI NË REZIDENCËN SUN PALASË – PALASË. Jetoni ose investoni në një nga rezidencat më ekskluzive të Rivierës...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Paskuqan
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
79 m²
Nr dhoma
1 dhome
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
94900
Ofrojme per shitje nje apartament te tipologjise 1+1 ne nje godine te re ne zonen e Paskuqanit. Organizimi: - 1 dhome gjumi - 1 sallon ndenje me...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Materniteti te Ri
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
111 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 9
Cmimi Euro
242000
Apartament për Shitje – Unaza e Re, mbi Maternitetin e Ri Ofrohet për shitje një apartament në një nga rezidencat më të kërkuara të Tiranës, mbi...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Materniteti te Ri
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
101 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 5
Cmimi Euro
225000
Apartament për Shitje – Unaza e Re, mbi Maternitetin e Ri Ofrohet për shitje një apartament në një nga rezidencat më të kërkuara të Tiranës, mbi...
Vlore
Location Rruga + Nr.
Lungomare
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
40 m²
Nr dhoma
1 dhome
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
118
Ofrohet për shitje një studio e mobiluar me stil modern, e vendosur në një nga rezidencat më cilësore, më të sigurta dhe më të mirëadministruara...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Yzberish
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
98 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 4
Prona pozicionohet ne katin e katert te nje objekti shume te mirembajtur ne zonen e Yberish, perballe me bar Unik. Organizohet ne ambinet ndenje...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Don Bosko
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
105 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 8
Cmimi Euro
220000
Apartament 2 +1 +2 per shitje. Apartamenti ndodhet ne zonen e Don Boscos prane Credins. Sip. totale e apartamentit eshte 106m2 dhe ndodhet ne nje...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Ali Demi
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
56 m²
Nr dhoma
1 dhome
Kati
Kati 5
Cmimi Euro
125000
SUPER APARTAMENT 1+1 PER SHITJE NE ALI DEMI-RRUGA KONT LEOPOLD OFROHET TOTALISHT I MOBILUAR NDODHET NE KATIN E 5-TE DHE TE FUNDIT TE NJE PALLATI...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Astir
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
67 m²
Nr dhoma
1 dhome
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
112000
Apartamenti ndodhet ne Astir prane 2 Palmat. Informacion mbi apartamentin: • Kati 1 (Me Ashensor) • Sipërfaqe Neto: 66.9 M2 • Sipërfaqe Bruto: 58...
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
5 Vasil Shanto | Blloku Vilave Selite
Location Rruga + Nr.
Rruga Muhamet Gjollesha
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
65 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 4
Cmimi Euro
158000
SHITET APARTAMENT 2+1 | RRUGA MUHAMET GJOLLESHA (PRANË URËS VASIL SHANTO) Ofrohet për shitje apartament 2+1 në një nga zonat më të kërkuara të...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Yzberisht
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
69 m²
Nr dhoma
1 dhome
Kati
Kati 5
Cmimi Euro
110400
Apartamenti ndodhet ne zonen e Yzberishtit . Informacion mbi apartamentet : • Kati 5 • Sipërfaqe Neto: 59 M2 • Sipërfaqe Bruto: 69 M2 • Dritë...
Durres
Location Rruga + Nr.
Gjiri i Lalzit
Tipi
garsonier
Siperfaqja m²
40 m²
Nr dhoma
1 dhome
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
110000
Garsionierja ndodhet ne Kompleksin "Lura 3" ne Gjirin e Lalzit, me nje siperfaqe totale 40m2 . Ndodhet ne katin e pare banim dhe eshte totalisht e...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Siri Kodra
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
84 m²
Nr dhoma
1 dhome
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
180000
Apartamenti 1+1 për shitje i cili ndodhet në Rr Siri Kodra, pranë Selvisë. Ka një siperfaqe prej 84m2 dhe është i organizuar në : * Sallon...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Don Bosko
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
55 m²
Nr dhoma
1 dhome
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
86000
Ky apartament 1+1 ndodhet në zonën e Don Boskos në Tiranë dhe ofrohet për shitje me çmimin prej 86,000€, i përshtatshëm për banim ose investim. •...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Don Bosko
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
79 m²
Nr dhoma
1 dhome
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
129000
Ky apartament 1+1 ndodhet në zonën Don Bosco të Tiranës dhe është në shitje për 129,000€ • Sipërfaqe neto 71.5m² • Sipërfaqe bruto 79 m² • Ndodhet...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Sun Palase Residence
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
60 m²
Nr dhoma
1 dhome
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
149950
Në një nga resortet më të kërkuara të Rivierës Shqiptare, SunPalasë në Palasë, ofrohet për shitje një apartament, pozicionuar në katin 3, me...
Kavaje
Location Rruga + Nr.
Qerret
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
72 m²
Nr dhoma
1 dhome
Kati
Kati 6
Cmimi Euro
159196
THREE GARDENS RESIDENCE| INVESTIM I SIGURT NE NJE REZIDENCE BASHKEKOHORE Prezantojm për shitje një apartament në Three Gardens Residence, një...
Durres
Location Rruga + Nr.
Porto Lalzi
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
84 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
183700
Në një nga komplekset më të kërkuara dhe prestigjioze të bregdetit shqiptar, ofrohet për shitje një apartament me sipërfaqe totale prej 83.5 m², i...
Durres
Location Rruga + Nr.
Porto Lalzi
Tipi
Vile
Siperfaqja m²
363 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
500000
Zbuloni elegancën dhe komoditetin në këtë vilë individuale të vendosur në një nga rezidencat më të kërkuara në bregdetin e Durrësit. Mirë se vini...
Vlore
Location Rruga + Nr.
Green Coast 2
Tipi
Vile
Siperfaqja m²
970 m²
Nr dhoma
4+1
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
240000
Në një nga rezidencat më ekskluzive të rivierës shqiptare ofrohet për shitje një vilë individuale, e konceptuar për të garantuar privatësi...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Ish Fusha e Aviacionit
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
68 m²
Nr dhoma
1 dhome
Kati
Kati 6
Cmimi Euro
146700
Shesim apartament 1+1,tek Ish Fusha e Aviacionit! Siperfaqe totale: 68.23 m2 Siperfaqe neto: 58.95 m2 Kati i 6-te banim Orientimi: Veri-Lindje...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Sauk i Vjeter
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
127 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
203800
SHITET APARTAMENT 2+1+2 NË REZIDENCËN "PORTA E RE" – SAUK I VJETËR Po kërkoni një apartament modern në një nga zonat më të qeta dhe më të...
Tirane
Location Rruga + Nr.
TEG
Tipi
apartament duplex
Siperfaqja m²
224 m²
Nr dhoma
3+1
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
560000
Një mundësi e shkëlqyer për të investuar ose për të krijuar shtëpinë tuaj të ëndrrave! 📍 Lokacion: Rezidenca Piccadilly, pranë TEG 📐 Sipërfaqe...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Kompleksi Grand
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
140 m²
Nr dhoma
3+1
Kati
Kati 4
Cmimi Euro
258000
Apartament 3+1+2 për Shitje te Kompleksi Grand, Ish Tregu Elektrik, Tiranë Në shitje apartament 3+1+2 në një nga zonat më të kërkuara të qytetit...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Astir
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
102 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 5
Cmimi Euro
160000
Shitet apartament 2+1 në Astir Në një nga zonat më të kërkuara të Astirit, ofrohet për shitje një apartament 2+1 me planimetri të rregullt dhe...
Sarande
Location Rruga + Nr.
Miltat Hoxha
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
57 m²
Nr dhoma
1 dhome
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
130000
Shesim apartament 1+1 ne rrugen "Mitat Hoxha", vetem 1 minute larg nga deti. Apartamenti shitet totalisht i mobiluar dhe ndodhet ne katin e pare...
Back