Shtepi ne shitje

apartamente ne shitje - Objekte banimi rezidenciale, banesa, garsoniere, vila

Filters

Tirane
Location Rruga + Nr.
Dinamo Bulding
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
124 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 9
Cmimi Euro
384000
NJE MUNDESI EKSKLUZIVE INVESTIMI NE NJE NGA PROJEKTET ME TE VECANTA DHE MODERNE QE PO ZHVILLOHET NE ZONEN E KOMPLEKSIT DINAMO, NJE NGA ZONAT ME TE...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Shkembi i Kavajes
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
47 m²
Nr dhoma
1 dhome
Kati
Kati 4
Cmimi Euro
68000
Ky apartament 1+1 ndodhet në katin e 4-të të një ndërtese 6-katëshe në zonën e Shkëmbit të Kavajës, Durrës dhe ofrohet për shitje me çmim 68,000€...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Komuna e Parisit
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
47 m²
Nr dhoma
1 dhome
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
146000
Shitet apartament 1+1,Komuna e Parisit Siperfaqe totale 47 m² Kati i trete Sallon + kuzhinë moderne Dhomë gjumi komode Ballkon Korridor...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Komuna e Parisit
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
44 m²
Nr dhoma
1 dhome
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
138800
Ky apartament 1+1 ndodhet në katin e trete të një ndërtese në zonën Komuna e Parisit, • Sipërfaqe totale: 44m2 Sallon + kuzhinë moderne Dhomë...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Bulevardi i Ri
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
100 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
250000
Apartament 2+1 për Shitje Ofrohet për shitje apartament i tipologjisë 2+ 📐 Sipërfaqe neto: 77.43m² 📐 Sipërfaqe bruto: 100.23m² •Apartamenti...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Qender
Tipi
apartament duplex
Siperfaqja m²
263 m²
Nr dhoma
3+1
Kati
Kati 4
Cmimi Euro
610000
Një pronë që kombinon arkitekturën moderne, hapësirat e bollshme dhe një nga adresat më prestigjioze të kryeqytetit. I pozicionuar në zemër të...
Sarande
Location Rruga + Nr.
Sarande
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
134 m²
Nr dhoma
3+1
Kati
Kati 6
Cmimi Euro
299000
🏡 SHITET SUPER APARTAMENT NË SARANDË – PAMJE PANORAMIKE NGA DETI 🌊 Ofrohet për shitje një apartament luksoz 3+1+2, me një sipërfaqe totale prej...
Tirane
Location Rruga + Nr.
QTU
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
105 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 8
Cmimi Euro
120000
Shitet apartament 2+1+2 ne kompleksin ''Univers City'', pranë Qendres Tregtare QTU. Detaje të pronës: • Sipërfaqe totale: 104.42 m² • Sipërfaqe e...
Tirane
Location Rruga + Nr.
IONIAN PALASE
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
158 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
382217
Apartamenti 2+1 me pishine ndodhet në katin e perdhe të Objektit 3 në residencen luksoze "IONIAN Palasë". • Sipërfaqe neto: 65 m² • Sipërfaqe...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Farke
Tipi
Vile
Siperfaqja m²
415 m²
Nr dhoma
4+1
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
800000
Vile individuale me pishine per shitje ne zonen e Farkes, shume prane Liqenit te Farkes, residencave elitare dhe Qendres Tregtare TEG...
Vlore
Location Rruga + Nr.
Lungomare
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
147 m²
Nr dhoma
3+1
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
397710
Ofrohet për shitje një apartament ekskluziv 3+1 me sipërfaqe totale 147 m², i pozicionuar në një nga rezidencat më të kërkuara në Lungomare...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Lungomare
Tipi
Vile
Siperfaqja m²
73 m²
Nr dhoma
3+1
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
197910
Ofrohet për shitje një apartament ekskluziv 1+1 me sipërfaqe totale 73.3m², i pozicionuar në një nga rezidencat më të kërkuara në Lungomare...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Sheshi Skenderbej
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
80 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 12
Cmimi Euro
1200
Apartament 2+1 me Qira në Qendër të Tiranës! Në një nga zonat më të kërkuara të kryeqytetit, vetëm pak minuta larg Sheshit Skënderbej, ofrohet me...
Tirane
Location Rruga + Nr.
SeeHena
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
335 m²
Nr dhoma
4+1
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
457000
Ofrohet për shitje vile me 3 kate dhe oborr në SeeHëna Residence, i projektuar për të ofruar një stil jetese bashkëkohor, funksionalitet maksimal...
Durres
Location Rruga + Nr.
Rruga e Re e Portit
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
150 m²
Nr dhoma
3+1
Kati
Kati 4
Cmimi Euro
340000
Në shitje apartament 3+1, i pozicionuar në një nga zonat më të preferuara të Durrësit, tek Rruga e Portit. Apartamenti ndodhet në katin e 4-t të...
Himare
Location Rruga + Nr.
Potam
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
58 m²
Nr dhoma
1 dhome
Kati
Kati 5
Cmimi Euro
225000
Shitet apartament 1+1 në Potam, Himarë, vetëm 30 metra nga deti, në një nga zonat më ekskluzive dhe më të kërkuara të rivierës shqiptare...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Ali Demi
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
116 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
173250
Në një nga zonat më të preferuara dhe me zhvillim të vazhdueshëm të Tiranës, Ali Demi, ofrohet për shitje një apartament 2+1 në një rezidencë...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Rruga e Dibres
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
99 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 4
Cmimi Euro
198000
APARTAMENT 2+1 PËR SHITJE – PAS AMERICAN 2, RRUGA E DIBRËS 📍 Në një nga zonat më të kërkuara dhe me zhvillim të shpejtë në Tiranë, ofrohet për...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Shirzana White Palace
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
71 m²
Nr dhoma
3+1
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
99932
Po kërkoni një apartament modern në një zonë që po zhvillohet me ritme të shpejta? Ky apartament 1+1 në rezidencën Shirzana White Palace, Paskuqan...
Sarande
Location Rruga + Nr.
Sarande
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
251 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 5
Cmimi Euro
500000
Zbuloni jetesën luksoze buzë detit në këtë penthouse mahnitës me 2 dhoma gjumi në katin e 5-të të një zhvillimi modern rezidencial në Sarandë. Me...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Lion Residence 2
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
81 m²
Nr dhoma
1 dhome
Kati
Kati 15
Cmimi Euro
185000
Në Rrugën Dritan Hoxha, tek "Lion Residence 2", shesim me keste Apartament 1+1 me ballkon! Lion Park 2 është projekti inovativ dhe elitar, i...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Square 21
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
106 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
220000
🏡 APARTAMENT 2+1+ Ballkon PËR SHITJE 📍 Përballë Square 21 – Super Lokacion ! Ofrohet për shitje një apartament i investuar me kujdes, në një...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Rruga Dritan Hoxha
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
102 m²
Nr dhoma
1 dhome
Kati
Kati 21
Cmimi Euro
244104
Shitet apartament 1+1 në një nga kullat më prestigjioze në Tiranë, pjesë e The Fourty Four Tower. Apartamenti ndodhet në katin e 29-të, duke...
Durres
Location Rruga + Nr.
Hamallaj
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
156 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
391000
🏖️ Shitet Apartament 2+1+2 me Verandë – Lalëzi Marina Seaside Zbuloni komoditetin dhe stilin e jetesës në Kompleksin Rezidencial Turistik Lalëzi...
Vlore
Location Rruga + Nr.
Orikum
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
85 m²
Nr dhoma
1 dhome
Kati
Kati 6
Cmimi Euro
110000
Super Apartament në Shitje në Orikum Zgjohu çdo mëngjes me një pamje spektakolare panoramike nga deti dhe natyra përreth. Ky apartament 1+1 ofron...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Laprake
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
110 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
255000
Ofrohet për shitje apartament luksoz 2+1+2, i pozicionuar në Bllokun Gintash, Laprakë, një zonë e preferuar për banim falë aksesit të shpejtë me...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Bar Astir
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
100 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 5
Cmimi Euro
177000
✨ SHITET | APARTAMENT MODERN 2+1+2 NË ASTIR ✨ 🏡 Komoditet, hapësirë dhe lokacion ideal! Ofrohet për shitje një apartament 2+1+2, i pozicionuar...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Rruge e Dibres
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
42 m²
Nr dhoma
1 dhome
Kati
Kati 4
Cmimi Euro
133000
Garsoniere e pershtatur ne apartament 1+1 ndodhet në katin e katërt të një ndërtese në zonën e Rrugës së Dibrës, Selvia, dhe është në shitje për...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Kompleksi Golden
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
60 m²
Nr dhoma
1 dhome
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
142000
Apartament 1+1 për shitje në Kompleksin Golden Park, përballë Spitalit Amerikan 3, një zonë e zhvilluar që ofron komoditet dhe akses të shpejtë në...
Sarande
Location Rruga + Nr.
Rruga Miltat Hoxha
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
340 m²
Nr dhoma
5+1
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
840000
Një pronë unike investimi e vendosur në një nga zonat më të preferuara turistike të Sarandës, në Rrugën Mitat Hoxha, vetëm 1 minutë larg detit...
Back