PDA

Trego pamjen e plotė tė : Tendera & Ankande & Ftesa per OfertePages : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10

 1. Tirane, oferte Lyerjen e plote te ambjenteve te brendshme te 7 vilave (shtė 533.333 Leke
 2. Tirane, tender konsulence individuale 10.000 Euro
 3. Shkoder, njoftim Kerkohet nenkontraktor per hapje pusesh uji te pishem
 4. Berat, shes Shes Truall + ndertese
 5. Berat, shes Shes truall + shtepi banimi
 6. Berat, shes Shes Truall, Berat
 7. Berat, shes Shes Toke are+truall+ndertese / Berat
 8. Diber, shes Shes truall + ndertese banimi / Burrel
 9. Diber, shes Shes Truall + Ndertese (depo ) 2 kate
 10. Durres, shes Shes truall + ndertesa banimi / Durres
 11. Elbasan, shes Truall + Ndertese
 12. Elbasan, shes Truall + Ndertese
 13. Gramsh, shes Truall + Ndertese
 14. Gjirokaster, shes Truall + Banese
 15. Korce, shes Toke + Ndertese
 16. Kukes, shes Traull + Ndertesa
 17. Librazhd, shes Truall + Ndertese
 18. Mirdite, shes Apartamente banimi
 19. Permet, shes Apartament banimi
 20. Pogradec, shes Apartament banimi
 21. Puke, shes Apartament banimi
 22. Sarande, shes Shiten truall dhe apartamente banimi
 23. Tepelene, shes Apartamente banimi + truall
 24. Tirane, shes Apartament banimi
 25. Vlore, shes Apartament banimi
 26. Skrapar, shes Apartament banimi + truall
 27. Shkoder, tender Ndertim Depo Uji
 28. Tirane, oferte SOS Fshatrat e Femijeve Shqiperi 318.333 Leke
 29. Tirane, oferte SOS Fshatrat e Femijeve Shqiperi 416.667 Leke
 30. Tirane, oferte SOS Fshatrat e Femijeve Shqiperi 295.833 Leke
 31. Tirane, tender Blerje produktesh ushqimore 1.043.750 Leke
 32. Tirane, oferte Ftese per oferte
 33. Tirane, oferte Ndertimi i qendrave shendetesore model T1
 34. Tirane, tender Ftese per Oferte 100.000 Leke
 35. Tirane, tender Mobilje - Fondi limit 291'667 Leke
 36. Tirane, kerkohet kompani per mirembajtjen e sistemeve kompjuterike dhe sigurise
 37. Tirane, kerkoj “Rregjistrim/ Prodhim materialesh nė format audio- kasetė”
 38. Tirane, oferte SOS Fshatrat e Femijeve Shqiperi
 39. Tirane, oferte Blerje artikuj kancelarie
 40. Tirane, tender Blerje produktesh ushqimore
 41. Tirane, tender Blerje produktesh Higjene
 42. Tirane, oferte Blej produkte ushqimore
 43. Tirane, oferte SOS Fshatrat e Femijeve Shqiperi
 44. Tirane, tender Blerje Inventory Software
 45. Tirane, tender Blerje Mishi per projektin e Kurban Bajramit 83.268 Euro
 46. Tirane, tender Ftese per Oferte
 47. Tirane, njoftim Realizim spoti sensibilizues dhe transmetim ne TV
 48. Shqiperi, Kerkoj oferte per prodhim te nje sasije te konsiderueshme zarfesh ose mbulesash per fustane nuserie me logo
 49. Tirane, tender “Rikonstruksion dhe adoptim Kopsht Fėmijėsh, nė objekt pėr Q
 50. Shqiperi, tender Ftese per Oferte Paisje ICT