PDA

Trego pamjen e plotė tė : Tendera & Ankande & Ftesa per OfertePages : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10

 1. RFP 2013-04 Renovation Work in Korca Hospital
 2. RFP 2013-05 Renovation Work in Lezha Hospital
 3. Re-Issue of RFP 2013-05 Renovation Work in Lezha Hospital
 4. Tirane, Tender
 5. Tirane, kerkohet Expert in local fortified heritage
 6. Tirane, kerkoj blerje kopjuter me monitor brand
 7. Tirane, njoftim Kerkese per oferte per Adezive
 8. Tirane, Nenkontraktim
 9. Tirane, njoftim Ftese per oferte
 10. Tirane, oferte Ftese per oferte per paisje ICT
 11. Tirane, Shes Gatabrig per Akullore !
 12. Tirane, njoftim Punime duralumini
 13. Tirane, njoftim F.V per dyer
 14. Tirane, njoftim F.V qepena
 15. Tirane, njoftim Ftese per oferte per paisje ICT
 16. Tirane, oferte Blerje materiale kancelerie
 17. Tirane, ankand Blerje e Artikujve Ushqimore per Projektin e Ramazanit!
 18. Tirane, ankand Bjerje Materiale Kancelarie
 19. Tirane, kerkoj Sherbim per mirembajtje
 20. Tirane, oferte Blerje KG Mish per Kurban Bajramin
 21. Ftesė pėr Shprehje Interesi pėr Shėrbime Profesionale Marketingu dhe Komunikimi
 22. Tirane, kerkoj Lyerje shtepish
 23. Tirane, kerkoj Mobilje
 24. Tirane, kerkoj Riparim fasadash
 25. Tirane, blej Blerje nafte D1
 26. Tirane, oferte SOS Fshatrat e Femijeve Shqiperi
 27. Tirane, oferte SOS Fshatrat e Femijeve Shqiperi - Blerje mallrash ushqimore
 28. Tirane, oferte SOS Fshatrat e Femijeve Shqiperi - Sigurimin e ndėrtesave dhe inventarit
 29. Tirane, oferte SOS Fshatrat e Femijeve Shqiperi - Blerje Artikuj Kancelerie
 30. Tirane, shpallje RfQ - “Development of Territorial Operational Plans"
 31. Tirane, oferte SOS Fshatrat e Femijeve Shqiperi
 32. Tirane, oferte SOS Fshatrat e Femijeve Shqiperi
 33. Tirane, oferte SOS Fshatrat e Femijeve Shqiperi
 34. Tirane, oferte SOS Fshatrat e Femijeve Shqiperi
 35. Tirane, shpallje SERVICE CONTRACT AWARD NOTICE
 36. Tirane, njoftim Ftese per Oferte
 37. Tirane, shpallje Ftese per Oferte
 38. Tirane, njoftim Ftese per Oferte
 39. Tirane, oferte Kerkese per oferte
 40. Tirane, oferte Blerje Gazi pėr ngrohje dhe gatim pėr SOS-Fshatin e Fėmijėve
 41. Tirane, oferte Oferte per blerjen e pajisjeve te IT
 42. Tirane, oferte Ftese per Oferte
 43. Tirane, njoftim Ftese per Oferte per blerje Dyshek Tek
 44. Tirane, shiten rafte industriale me ankand duke nisur nga cmimi 3950 Euro
 45. Kruje, ankand Arė me sipėrfaqe 3920 (tremijė e nėntėqind e njėzet) m2 me a 1.401.000 Leke
 46. Tirane, shitet me ankand - Automjet Volkswagen Caddy, viti 2011, Engine 14. TDI, 5.500 Euro
 47. Tirane, njoftim Oferta per blerjen e produkteve ushqimore
 48. Sarande, njoftim “PROJEKT KONSERVIMI – QYTETI ANTIK I BUTRINTIT 2015”
 49. Tirane, oferte Riparim i fasadave te drurit te 2 vilave ne SOS Fshat me si 400.000 Leke
 50. Tirane, oferte Riparim i fasadave te drurit te 2 vilave ne SOS Fshat me si 400.000 Leke