• VODAFONE kerkon te punesoje perfaqesuese shitjesh ne dyqanin VODAFONE Don Bosko

Durres
Nr. Njesia - Zona me e afert?
9 Don Bosko | Jordan Misja | Bulevardi i Ri
Tipi
  1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
  1. Shitese | Kasiere
Gjuha
  1. anglisht
Eksperienca
vetem me eksperience
VODAFONE kerkon te punesoje perfaqesuese shitjesh ne dyqanin VODAFONE Don Bosko.

Kualifikimet
Jemi në kërkim të profesionistëve që kanë si pikë të fortë komunikimin dhe jane të orientuar ndaj shërbimit të klientëve.

Kriteret e përzgjedhjes:
  • Arsim i lartë (Master i preferuar)
  • Eksperiencë në shitje/sherbim klienti (minimum 1 vit eksperience)
  • Njohje e gjuhes angleze
  • Të dijë të punojë mbi bazën e objektivave
  • Njohje e mirë e Microsoft Office
Aplikoni ne adresen e emailit: office@mobilebee.al ose kontaktoni ne numrin 0694004132 per me shume detaje.
 


Apply WhatsApp
Back
Top