• Vlore, shitet Vile ne plazh Vile 3 Katshe , 375 m² 470.000 € (Rruga Andrea Varfi, Plazh I Vjeter, Vlore)

Vlore
Location Rruga + Nr.
Rruga Andrea Varfi, Plazh I Vjeter, Vlore
Tipi
Vile ne plazh
Siperfaqja m²
375 m²
Nr dhoma
7+1
Cmimi Euro
470000
🏨 HOTEL PËR SHITJE NË PLAZHIN E VJETËR, VLORË – INVESTIM ME POTENCIAL TË LARTË! 🌊

Kërkoni një biznes të gatshëm në një nga destinacionet turistike me zhvillimin më të shpejtë në Shqipëri? Kjo është mundësia ideale për të investuar në sektorin e mikpritjes!

📍 Plazhi i Vjetër, Vlorë – një zonë me kërkesë të lartë turistike dhe vetëm pak minuta nga Lungomarja dhe qendra e qytetit.

✨ Karakteristikat e pronës:
🏨 Hotel 3-katësh
📐 Sipërfaqe totale: 375 m²
🛏️ 6 njësi akomodimi të mobiluara:
• 3 Apartamente 1+1
• 3 Garsoniere
🚿 6 Tualete
🅿️ Parkim privat
🪑 Plotësisht i mobiluar
❄️ Sistem kondicionimi
🪟 Dritare dopio xham
📜 Certifikatë Pronësie

💎 Avantazhi më i madh?
Prona ofron mundësinë e zgjerimit me edhe 3 dhoma shtesë, duke rritur ndjeshëm kapacitetin akomodues dhe potencialin e të ardhurave.

Çdo njësi është e mobiluar dhe e pajisur për të garantuar rehati maksimale për mysafirët, duke e bërë hotelin gati për operim pa investime të menjëhershme.

📈 Falë pozicionit strategjik pranë plazhit dhe rritjes së vazhdueshme të turizmit në Vlorë, kjo pronë përfaqëson një investim të sigurt me perspektivë të lartë fitimi, si për operim hotelier ashtu edhe për zhvillim të mëtejshëm.

📞 Kontaktoni RE/MAX Deluxe për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë në pronë.

🔑 Mos humbisni mundësinë për të zotëruar një hotel funksional në një nga zonat më të kërkuara të bregdetit shqiptar!

Cel. : +355 69 44 33 355 +355 69 44 11 311

WhatsApp
Location information
address
Rruga Andrea Varfi, Plazh I Vjeter, Vlore, Vlore, Shqiperi
Back