SHTËPI PRIVATE NË SHITJE – RRUGA HAXHI XHYHERRI, VLORË

Në një nga zonat më të preferuara dhe më të zhvilluara të qytetit të Vlorës, ofrohet për shitje një shtëpi private 2-katëshe që kombinon në mënyrë perfekte hapësirën, privatësinë dhe komoditetin e jetesës familjare.

Sipërfaqe ndërtimi: 150 m²

Sipërfaqe totale trualli: 200 m²

4 dhoma gjumi

2 tualete

E mobiluar

Oborr privat

Verandë/Tarracë

Parkim brenda pronës

Dokumentacion i rregullt me hipotekë

E organizuar në dy kate funksionale, kjo banesë ofron ambiente të bollshme dhe të ndriçuara natyralisht, ideale për familje që kërkojnë rehati dhe qetësi në jetën e përditshme.

Oborri i sistemuar dhe ambientet e jashtme krijojnë mundësinë perfekte për momente relaksi, kënd lojërash për fëmijët, zonë barbeque apo hapësira të gjelbëruara sipas dëshirës suaj.

Pamja e hapur drejt maleve, ajri i pastër dhe privatësia që ofron kjo pronë e bëjnë atë një alternativë ideale për ata që duan të largohen nga zhurma e banesave kolektive pa u shkëputur nga komoditetet e qytetit.

Vendndodhja strategjike pranë qendrës së Vlorës, shkollave, marketeve, farmacive dhe akseve kryesore rrugore garanton akses të shpejtë në çdo shërbim të nevojshëm.

Ideale për banim familjar

Hapësirë dhe privatësi maksimale

Investim i sigurt afatgjatë

Zonë rezidenciale e qetë dhe e zhvilluar

Kontaktoni RE/MAX Deluxe për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë në këtë pronë të veçantë.
Cel. : +355 69 44 33 355 +355 69 44 11 311