• Vlore, shitet Vile 4+1+Ballkon , 200 m² 180.000 € (Rruga Haxhi Xhyherri, Vlore)

Vlore
Location Rruga + Nr.
Rruga Haxhi Xhyherri, Vlore
Tipi
Vile
Siperfaqja m²
200 m²
Nr dhoma
4+1
Cmimi Euro
180000
🏡✨ SHTËPI PRIVATE NË SHITJE – RRUGA HAXHI XHYHERRI, VLORË ✨🏡

Në një nga zonat më të preferuara dhe më të zhvilluara të qytetit të Vlorës, ofrohet për shitje një shtëpi private 2-katëshe që kombinon në mënyrë perfekte hapësirën, privatësinë dhe komoditetin e jetesës familjare.

✨ Sipërfaqe ndërtimi: 150 m²
✨ Sipërfaqe totale trualli: 200 m²
✨ 4 dhoma gjumi
✨ 2 tualete
✨ E mobiluar
✨ Oborr privat
✨ Verandë/Tarracë
✨ Parkim brenda pronës
✨ Dokumentacion i rregullt me hipotekë

🏡 E organizuar në dy kate funksionale, kjo banesë ofron ambiente të bollshme dhe të ndriçuara natyralisht, ideale për familje që kërkojnë rehati dhe qetësi në jetën e përditshme.

🌿 Oborri i sistemuar dhe ambientet e jashtme krijojnë mundësinë perfekte për momente relaksi, kënd lojërash për fëmijët, zonë barbeque apo hapësira të gjelbëruara sipas dëshirës suaj.

🌄 Pamja e hapur drejt maleve, ajri i pastër dhe privatësia që ofron kjo pronë e bëjnë atë një alternativë ideale për ata që duan të largohen nga zhurma e banesave kolektive pa u shkëputur nga komoditetet e qytetit.

📍 Vendndodhja strategjike pranë qendrës së Vlorës, shkollave, marketeve, farmacive dhe akseve kryesore rrugore garanton akses të shpejtë në çdo shërbim të nevojshëm.

✅ Ideale për banim familjar
✅ Hapësirë dhe privatësi maksimale
✅ Investim i sigurt afatgjatë
✅ Zonë rezidenciale e qetë dhe e zhvilluar

📞 Kontaktoni RE/MAX Deluxe për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë në këtë pronë të veçantë.

Cel. : +355 69 44 33 355 +355 69 44 11 311

WhatsApp
Location information
address
Rruga Haxhi Xhyherri, Vlore, Vlore, Shqiperi
Back