• Vlore, shitet Vile 3 Katshe , 500 m² 195.000 € (R.Ded Gjon Luli)

Vlore
Tipi
Vile
Siperfaqja m²
500 m²
Nr dhoma
2+1
Cmimi Euro
195000
Shitet Shtëpi Private 3 Kate në Kusum Babë, Vlorë. Në një nga zonat më të qeta dhe natyrore të Vlorës, Kusum Babë, ofrohet për shitje një shtëpi private 3-katëshe me potencial të madh për zhvillim dhe përshtatje të mëtejshme. Shtëpia është ndërtuar mbi një truall të bollshëm, me oborr të sistemuar, të gjelbëruar dhe të mbjellë me pemë frutore, duke krijuar një ambient të veçantë dhe të qetë për jetesë.
Aktualisht, vetëm kati i dytë i objektit është i përfunduar dhe i mobiluar me gjithçka të nevojshme për banim të menjëhershëm, ndërkohë që kati i parë dhe i tretë ndodhen në gjendje të papërfunduar, duke ofruar një mundësi të shkëlqyer për personalizim sipas nevojave familjare ose për ndarje në njësi të pavarura.

Oborri dhe ambienti i jashtëm:

Sipërfaqe e gjerë rreth shtëpisë, e mbjellë me pemë frutore të ndryshme: portokalle, limona, fiq, ullinj, shegë dhe më shumë
Oborri i rrethuar dhe privat, ideal për aktivitete familjare, zona relaksi, lojëra fëmijësh apo mbajtje kafshësh shtëpiake
Hapësirë parkimi për disa automjete brenda territorit të shtëpisë
Mundësi për të ndërtuar një kënd veror, barbecue, apo edhe një kopsht të vogël bio

Një lagje e qetë dhe e sigurt, larg zhurmës së qytetit por vetëm disa minuta me makinë nga qendra e Vlorës
Akses i lehtë në rrugët kryesore dhe afër shërbimeve bazë (market, farmaci, transport publik)
Ideal për ata që kërkojnë një jetë të qetë pranë natyrës, pa hequr dorë nga komoditetet e jetës urbane

Pse kjo pronë është një mundësi e shkëlqyer?

Vetëm kati i dytë është i përfunduar mundësi për zhvillim të mëtejshëm të katit të parë dhe tretë
Ideale për banim të menjëhershëm dhe njëkohësisht për investim afatgjatë
Mund të shndërrohet në një vilë tre-njësish për qira turistike ose familjare
Oborri dhe ambienti i jashtëm janë vlera që nuk gjenden lehtë në qytet
Dokumentacion i rregullt gati për shitje

Mos e humbni këtë mundësi unike! Kontaktoni tani për të marrë më shumë informacion mbi çmimin, dokumentet dhe për të rezervuar një vizitë nga afër.

Cel. : 069 44 11 311

WhatsApp
Back