Vlore, shitet Vile 2+1 Kati 4, 300 m² (Folie Village, Jalë)
- Vlore
- Tipi
- Vile
- Siperfaqja m²
- 300 m²
- Nr dhoma
- 2+1
- Kati
- Kati 4
Vila luksoze, moderne, të nivelit të lartë, të kuruara me kujdes në destinacionin më ikonik dhe unik të Mesdheut... Small Villas - Këto vila janë vendi i përsosur për t'u çlodhur - një zgjedhje unike dhe autentike për familjet tuaja. Fshati turistik do të orforjë siguri 24-h, sheshe aktivitetesh, restorante, e dyqane për të plotësuar cdo nevojë tuajën gjatë gjithë vitit. Vilat small janë kryesisht të kombinuara së bashku për të maksimizuar densitetin dhe për të forcuar natyrën komunale të zhvillimit të banimit, duke inkurajuar marrëdhëniet me fqinjët.
Info mbi Vilën:
Sip Kati -1: 84m2 organizohet në një lavenderi ose depo, hapësire parkingu dhe hapësire boshe të shfrytëzueshme
Sip Kati 0: 72m2 organizohet në një sallon, kuzhinë, hapësirë ngrënie dhe një tualet
Sip Kati 1: 72m2 organizohet në dy dhoma gjumi dhe dy tualete privatë për secilën
Sip Kati 2: 16m2 organizohet në hapësire boshe të shfrytëzueshme dhe një verandë të madhe.
Sip Totale Neto: 244m2
Pishina: 37m2
Veranda: 56m2
Oborri: 231m2
Sip Parcelës: 340m2
*Pamja nga deti, kopshti, parkingu dhe pishina private janë veçori ekskluzive e çdo vile.
Për më shumë informacion, ju lutem na kontaktoni!
CAPITAL115276
Cel. : +355 69 341 4956
Info mbi Vilën:
Sip Kati -1: 84m2 organizohet në një lavenderi ose depo, hapësire parkingu dhe hapësire boshe të shfrytëzueshme
Sip Kati 0: 72m2 organizohet në një sallon, kuzhinë, hapësirë ngrënie dhe një tualet
Sip Kati 1: 72m2 organizohet në dy dhoma gjumi dhe dy tualete privatë për secilën
Sip Kati 2: 16m2 organizohet në hapësire boshe të shfrytëzueshme dhe një verandë të madhe.
Sip Totale Neto: 244m2
Pishina: 37m2
Veranda: 56m2
Oborri: 231m2
Sip Parcelës: 340m2
*Pamja nga deti, kopshti, parkingu dhe pishina private janë veçori ekskluzive e çdo vile.
Për më shumë informacion, ju lutem na kontaktoni!
CAPITAL115276
Cel. : +355 69 341 4956