Vlore, shitet toke , 720.000 m² 18.000.000 € (Karaburun)
- Vlore
- Tipi
- toke
- Siperfaqja m²
- 720000 m²
- Cmimi Euro
- 18000000 €
TOKE 72 HEKTARE PER SHITJE MIDIS KARABURUNIT DHE PALASES!
Tokë për Shitje - Midis Palasës dhe Karaburunit
Sipërfaqe totale: 72 hektarë (720,000 m²)
Çmimi: 25 €/m² | Vlera totale: 18,000,000 €
Një mundësi e rrallë investimi në një nga zonat më spektakolare të Rivierës Shqiptare! Shitet tokë me sipërfaqe prej 72 hektarësh, e pozicionuar në vijën bregdetare midis Palasës dhe Karaburunit, me pamje të mrekullueshme nga deti Jon dhe natyra e virgjër që e rrethon.
Zona ofron potencial të jashtëzakonshëm për zhvillime turistike si resorte luksoze, komplekse vilash private, agroturizëm, apo projekte të tjera që përfitojnë nga bukuritë natyrore dhe klima mesdhetare. Me një infrastrukturë që po zhvillohet me ritme të shpejta dhe kërkesë gjithnjë në rritje për prona në këtë zonë, kjo tokë është investimi ideal për vizionarët që kërkojnë sukses afatgjatë.
Ky është momenti për të kapur një mundësi me vlerë totale prej 18 milionë eurosh, në zemër të një prej perlash më të bukura të bregdetit shqiptar!

TOKE 72 HEKTARE PER SHITJE MIDIS KARABURUNIT DHE PALASES!
Tokë për Shitje - Midis Palasës dhe Karaburunit Sipërfaqe totale: 72 hektarë (720,000 m²) Çmimi: 25 €/m² | Vlera totale: 18,000,000 € Një mundësi e rrallë investimi në një nga zonat më spektakolare të Rivierës Shqiptare! Shitet tokë me sipërfaqe prej 72 hektarësh, e pozicionuar në vijën...

Cel. : +355692055138
Contact WhatsApp