• Vlore, shitet hotel , 535 m² 2.300.000 € (Radhim)

Vlore
Tipi
hotel
Siperfaqja m²
535 m²
Cmimi Euro
2300000
Super Mundësi Investimi, Hotel në Shitje në Radhimë, Vlorë

Në një nga zonat më të bukura dhe të kërkuara të rivierës shqiptare, në Radhimë, Vlorë, shitet një hotel fantastik me një pamje mahnitëse nga deti dhe potencial të jashtëzakonshëm investimi. Kjo pronë ekskluzive është një mundësi e artë për këdo që dëshiron të zotërojë një biznes të konsoliduar në industrinë e turizmit, në një nga destinacionet më të frekuentuara të Shqipërisë.

Detajet e Pronës
✔ Sipërfaqja totale: 2,099 m² – Hapësira e bollshme për akomodim dhe aktivitete të ndryshme.
✔ Sipërfaqja bazë e ndërtimit: 362 m² – Strukturë e ndërtuar me standarde të larta.
✔ Sipërfaqja e truallit: 535 m² – Ambient i mjaftueshëm për zhvillime të mëtejshme.

Struktura dhe Organizimi
Hoteli është **komplet funksional** dhe përbëhet nga:
29 dhoma hoteli
3 suita ekskluzive – Të pozicionuara ne katin e fundit.
Restorant në katin 0 – Një hapësirë e kompletuar për gastronomi, me kapacitet të lartë për të shërbyer klientët e hotelit dhe vizitorët e jashtëm.

Vendndodhja – Një Oaz Pranë Detit
Ky hotel ndodhet në një nga pikat më strategjike të Radhimës, në vijën e parë të detit, duke ofruar:
Pamje të pandërprerë nga deti Adriatik dhe Jon.
Afërsi me plazhet më të bukura të jugut të Shqipërisë.
Lehtësira transporti, me akses të shpejtë në Lungomare, Orikum dhe qytetin e Vlorës.

Potenciali i Investimit
Sezon turistik i gjatë – Radhima është një destinacion shumë i vizituar gjatë gjithë vitit, por veçanërisht në verë, duke garantuar një nivel të lartë të rezervimeve.
Mundësi të mëdha për kthim të investimit– Me një kapacitet prej 29 dhomash dhe 3 suitash, si dhe me një restorant funksional, ky hotel ka potencial të lartë fitimi.
Rritje e vlerës së pronës – Investimet në rivierën shqiptare po rriten çdo vit, duke e bërë këtë hotel një aset strategjik për të ardhmen.

Ky është një investim i garantuar për sukses, që ofron një biznes të gatshëm për operim, në një nga zonat më të bukura të bregdetit shqiptar.

Për më shumë informacion ose për një vizitë në hotel, kontaktoni tani!

Cel. : 069 44 11 311

WhatsApp
Back