• Vlore, shitet garsonier 1+1 Kati 4, 51 m² (Lgj.24 Maj)

Vlore
Tipi
garsonier
Siperfaqja m²
51 m²
Nr dhoma
1 dhome
Kati
Kati 4
Cmimi Euro
1100
Shitet Garsoniere me Aneks dhe Ballkon në Lagjen "24 Maji", Vlorë afer Klinikes Bakaj ne Cole. Mundësi ideale banimi apo investimi
Në një nga lagjet më të preferuara dhe më të qeta të qytetit bregdetar të Vlorës, ofrohet për shitje kjo garsoniere funksionale dhe e ndriçuar, me sipërfaqe totale prej 45.7 m². Kjo pronë përfaqëson një zgjedhje të shkëlqyer për ata që kërkojnë një ambient të ngrohtë, praktik dhe të aksesueshëm për jetesë apo për qëllime investimi.

Organizimi i brendshëm:
Garsoniera është e konceptuar në mënyrë shumë funksionale dhe përbëhet nga:
Një dhomë e madhe që shërben si zonë fjetjeje dhe ndenjeje, me ndriçim natyral të bollshëm falë dritareve të mëdha dhe aksesit në ballkon;
Aneks gatimi i veçuar dhe i mobiluar, i pajisur me elementët bazë për përgatitjen e vakteve të përditshme, duke ruajtur funksionalitetin dhe estetikën;
Tualet i rregulluar, me dritë natyrale, tualet i pastër dhe me hapësirë të mjaftueshme për të plotësuar nevojat ditore;
Ballkon i shfrytëzueshëm dhe i rehatshëm, që ofron pamje të lirë dhe ajrosje të natyrshme vend ideal për një mëngjes të qetë apo për ta kthyer në një kënd relaksi, ku shikon dhe pak detin

Cilësi dhe komoditet:
- Sipërfaqja është e organizuar në mënyrë të zgjuar për të ofruar komoditet në çdo metër katror;
- Ambienti është pjesërisht i mobiluar, me mundësi për personalizim sipas dëshirës së blerësit;
- Ndodhet në një kat të përshtatshëm, me shkallë të pastra dhe ambiente të përbashkëta të mirëmbajtura.
- Vetëm pak minuta larg qendrës së qytetit dhe rrugës kryesore;
- Afër shkollave, çerdheve, supermarketeve, farmacive dhe pikave të shërbimit;
- Me mundësi të mira parkimi në zonë;
- Në një lagje që po njeh rritje të vazhdueshme në vlerë dhe kërkesë.

Për më shumë informacion ose për një vizitë në pronë, mos hezitoni të na kontaktoni.

Një mundësi e mirë si për të jetuar, ashtu edhe për të investuar në një nga qytetet më të bukura bregdetare të Shqipërisë!

Cel. : 069 44 11 311

WhatsApp
Back