• Vlore, shitet garsonier 1+1 , 44 m² 72.000 € (Lungomare)

Vlore
Tipi
garsonier
Siperfaqja m²
44 m²
Nr dhoma
1 dhome
Cmimi Euro
72000
Shitet Garsoniere e Mobiluar në Lungomare, Vlorë Vija e Dytë, me Pamje nga Deti
Në një nga zonat më të preferuara dhe më të frekuentuara të qytetit bregdetar të Vlorës, Lungomare, ofrohet për shitje kjo garsoniere e mobiluar, me sipërfaqe totale 44 m² (nga të cilat 38 m² të përfshira në certifikatën e pronësisë). Ndodhet në vijën e dytë, pranë kompleksit "Rira", vetëm disa hapa larg shëtitores dhe plazhit, në një pozicion të përkryer për banim apo investim.

Karakteristikat e pronës:
Garsoniere e organizuar në mënyrë funksionale, me hapësirë të bollshme dhe dritë natyrale;
E mobiluar, gati për banim ose për qira, me elementë praktikë dhe komodë;
Kuzhinë e integruar në një kënd të veçantë, me hapësirë të mjaftueshme për nevojat e përditshme;
Tualet i rregullt, me pajisje funksionale, në gjendje për tu përdorur menjëherë;
Pamje anësore nga deti, që i shton vlerë dhe atmosferë relaksuese ambientit;

Rinovim i Lehtë Potencial për Rritje Vlere:
Garsonierja është në gjendje të mirë, por ka nevojë për një rinovim të lehtë estetik, që do ta kthente në një ambient modern dhe plot stil. Kjo ofron mundësinë për ta personalizuar sipas shijes suaj ose për ta përgatitur për qira afatshkurtër me një kthim të shpejtë investimi.

Vetëm 2 minuta larg detit dhe shëtitores më të bukur të qytetit;
Afër restoranteve, bareve, marketeve dhe ambienteve të tjera të shërbimit;
Zonë shumë e kërkuar për qira gjatë sezonit turistik, por edhe për banim gjatë gjithë vitit.
Mundësi ideale për: Investim për qira, me potencial të lartë fitimi përmes platformave si Airbnb, Booking etj.

Na kontaktoni për më shumë informacion, çmim ose për të rezervuar një vizitë në pronë.

Cel. : 069 44 11 311

WhatsApp
Back