• Vlore, shitet apartament 2+1+Ballkon Kati 4, 91 m² (Uje i Ftohte)

Vlore
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
91 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 4
Cmimi Euro
1990
Në një nga zonat më të kërkuara dhe elitare të Vlorës, në Ujë të Ftohtë, pranë "Le Palazzine", shitet një super apartament me organizim të shkëlqyer dhe pamje magjike nga deti. Ky apartament, i ndodhur në katin e tretë të një pallati të ri të ndërtuar në vitin 2023, kombinon komoditetin e një jetese moderne me qetësinë dhe bukurinë natyrore që ofron zona.

Informacion i Përgjithshëm mbi Apartamentin
- Tipologjia:Apartament 2+1
- Sipërfaqe totale:90.85 m²
- Çmimi:2,100 €/m² (ofron një mundësi të shkëlqyer investimi për zonën)
- Orientimi: Lindje dhe Perëndim
- Pallati:Ndërtim i ri (viti 2023), me cilësi maksimale ndërtimi dhe i pajisur me ashensor modern

Organizimi i Brendshëm
Apartamenti është projektuar me një funksionalitet të jashtëzakonshëm:
- Koridori: Hapësirë organizuese që lidh të gjitha ambientet e apartamentit.
- Salloni: Një hapësirë e gjerë dhe e ndriçuar natyralisht, e organizuar me kuzhinën. Salloni është i orientuar nga perëndimi, duke ofruar ndriçim të bollshëm gjatë pasdites dhe një pamje mbresëlënëse të perëndimit të diellit.
- Kuzhina:E integruar në sallon, me hapësirë të mjaftueshme për gatime të përditshme dhe ambiente familjare.
- Dy dhoma gjumi:Të orientuara nga lindja, ku ndriçimi i mëngjesit i jep këtyre ambienteve një atmosferë të freskët dhe relaksuese.
- Ballkoni: Një hapësirë ideale për relaksim, me pamje të dyfishtë nga mali dhe deti, duke ju ofruar mundësinë për të shijuar bukurinë natyrore të zonës.
- Tualeti: i ndërtuar me materiale cilësore dhe modern.

Cilësitë dhe Investimet
Ky apartament është i investuar plotësisht, duke ofruar komoditet maksimal:
- Tavana të varura në sallon:për një estetikë të sofistikuar dhe ndriçim LTD të integruar.
- Sistem ndriçimi i avancuar: Për një atmosferë moderne dhe elegante në të gjitha ambientet.
- Dyer dhe xhama cilësorë: Dyer të brendshme të dizajnuara me kujdes dhe vetrata me dopio xham, që ofrojnë izolim termik dhe akustik.
-Patinim dhe lyerje profesionale:Apartamenti është plotësisht i përfunduar dhe gati për banim.

Facilitete dhe Avantazhe
Pallati ofron një gamë të gjerë lehtësirash që e bëjnë jetesën këtu të rehatshme dhe të sigurt:
- Parkim falas: Hapësirë parkimi e dedikuar për banorët, e aksesueshme vetëm përmes një tra sigurie.
- Lokacion perfekt: Vetëm disa hapa larg detit dhe plazheve më të mira të zonës. Përveç qasjes së shpejtë në det, zona ofron gjithashtu markete, restorante, bare dhe shërbime të tjera për një jetesë komode dhe larg zhurmave të qytetit.
- Ambient i qetë dhe privat:Ideal për familjarë ose për ata që kërkojnë një strehë relaksuese në bregdet.

Pamje Fantastike

Apartamenti ofron pamje të mahnitshme, duke kombinuar bukurinë e maleve dhe madhështinë e detit. Pamjet nga ballkoni janë një ndër pikat më të forta të këtij apartamenti, duke ofruar një atmosferë relaksuese dhe inspiruese çdo ditë.

Potencial për Investim
Zona e Ujit të Ftohtë është ndër më të preferuarat për banim dhe investim në Vlorë. Me një çmim prej vetëm 2,100 €/m², ky apartament është një mundësi ideale për ata që kërkojnë një pronë me vlerë të shtuar në tregun imobiliar. Mund të përdoret si shtëpi banimi, por edhe si apartament pushimesh ose investim për qira sezonale, duke gjeneruar të ardhura të larta gjatë periudhës së verës.

Përmbledhje
Ky apartament përfaqëson luksin, komoditetin dhe qetësinë, të kombinuara në mënyrë perfekte në një nga zonat më të bukura të bregdetit shqiptar. Me organizim të shkëlqyer, investime cilësore dhe një lokacion fantastik, është një mundësi unike për të zotëruar një pronë pranë detit.

Mos humbni këtë mundësi të rrallë!

Për më shumë informacion ose për të rezervuar një vizitë, na kontaktoni sot!

Cel. : 069 44 11 311

WhatsApp
Back