• Vlore, shitet apartament 2+1+Ballkon Kati 3, 101 m² (Uje i Ftohte)

Vlore
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
101 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
2500
Ky apartament 2+1, i pozicionuar në një nga zonat më elitare të Vlorës, Ujë të Ftohtë, ofron një pamje të mrekullueshme dhe të papërsëritshme nga deti. Duke qenë pjesë e një rezidence ekskluzive, ky apartament është vendi ideal për ata që kërkojnë luksin dhe komoditetin në një ambient të qetë dhe të sofistikuar.

Siperfaqja dhe Organizimi i Brendshëm

Me një sipërfaqe totale prej 101.16 m², apartamenti është projektuar me kujdes për të maksimizuar hapësirën dhe për të ofruar komoditet maksimal. Ai përfshin një sallon të madh të hapur që bashkon në mënyrë harmonike zonën e ndenjes me kuzhinën. Kjo hapësirë e bollshme është perfekte për të pritur miq dhe familje, duke krijuar një ambient të ngrohtë dhe mikpritës.

Dhoma të Rehatshme dhe Hapësira Të Jashtme

Apartamenti përfshin dy dhoma gjumi të ndriçuara mirë, të cilat ofrojnë një ambient të qetë dhe relaksues për pushim. Ballkoni i madh eshte i aksesueshem nga salloni edhe nga te dyja dhomat e gjumit.

Rezidenca dhe Facilitetet

Apartamenti është pjesë e një rezidence fantastike, e cila përfshin një bar dhe një pishinë të përbashkët. Këto ambiente ofrojnë mundësi të shkëlqyera për relaksim dhe argëtim pa pasur nevojë të largoheni nga shtëpia juaj. Gjithashtu, rezidenca ka akses direkt në Lungo Mare 2, një nga zonat më të preferuara për shëtitje buzë detit në Vlorë.

Cilësia e Ndërtimit

Ndërtimi i këtij objekti është realizuar me materialet më cilësore që gjenden në treg. Punimet janë në fazën e fundit, duke garantuar një produkt final që përmbush standardet më të larta të cilësisë dhe estetikës

Garazhe në Shitje

Për ata që kanë nevoj.ë për hapësirë parkimi, ofrohen edhe garazhe në shitje. Kjo shton një vlerë të shtuar dhe një komoditet shtesë për banorët e kësaj rezidence.

Përmbledhje
Ky apartament 2+1 në Ujë të Ftohtë, Vlorë, është një mundësi e shkëlqyer për ata që kërkojnë një jetesë luksoze dhe komode me pamje të jashtëzakonshme nga deti. Me një organizim të brendshëm të përsosur, hapësira të bollshme dhe cilësi ndërtimi të lartë, ky apartament përmbush të gjitha kërkesat për një jetë të rehatshme dhe të sofistikuar. Rezidenca, me facilitetet e saj të shumta dhe aksesin direkt në Lungo Mare 2, ofron gjithçka që mund të dëshironi për një jetë të qetë dhe të kënaqshme në bregdetin e Vlorës.

Nëse keni nevojë për më shumë informacion ose dëshironi të organizoni një vizitë, ju lutemi na kontaktoni. Ky është një investim që nuk duhet humbur.

Cel. : 069 44 11 311

WhatsApp
Back