• Vlore, shitet apartament 2+1+Ballkon Kati 0, 68 m² 135.400 € (Lungomare)

Vlore
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
68 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
135400
Në një nga zonat më të kërkuara të qytetit të Vlorës, në Lungomare, vetëm disa hapa larg detit, ofrohet për shitje një apartament i mrekullueshëm 2+1, i pozicionuar në katin 0 të një pallati të ri, modern dhe të ndërtuar me standarde të larta. Ky apartament është zgjedhja ideale për ata që kërkojnë një shtëpi të rehatshme në një nga zonat më të bukura të qytetit, si dhe një mundësi investimi të sigurt me vlerë të lartë në tregun imobiliar.

Karakteristikat kryesore të apartamentit:
Sipërfaqe neto: 67.7 m²
Organizimi:
Një sallon i bollshëm me ambientin e kuzhinës të integruar
Dy dhoma gjumi të ndriçuara dhe të orientuara nga lindja
Një tualet funksional dhe i mirëorganizuar
Një ballkon me akses nga të dyja dhomat e gjumit, i cili ofron hapësirë të mjaftueshme për relaksim

Mobilim dhe Pajisje:
Apartamenti vjen i mobiluar totalisht, me një stil modern dhe praktik, duke ju ofruar rehati maksimale që nga momenti i parë i banimit. Çdo detaj është menduar për të krijuar një ambient të ngrohtë dhe mikpritës. Përveç kësaj, apartamenti është i pajisur me ajër të kondicionuar në çdo dhomë, duke siguruar temperaturën ideale si në verë ashtu edhe në dimër.

Vendndodhja – Në Zemrën e Lungomares
Ndodhur në Lungo Mare, pas Bar Hanover, ky apartament ka një pozicion strategjik, duke e bërë atë të përshtatshëm si për banim të përhershëm, ashtu edhe për pushime ose investim për qira afatshkurtër. Disa nga avantazhet e zonës përfshijnë:
Afërsi me detin dhe plazhet më të bukura të Vlorës
Restorante, bare dhe kafene të njohura vetëm disa hapa larg
Supermarkete, farmaci dhe të gjitha shërbimet e nevojshme për një jetesë të rehatshme
Zona e Lungomares, e njohur për sigurinë dhe pastërtinë e saj

Dokumentacion dhe Çmimi:
Apartamenti është me certifikatë pronësie, duke ju ofruar një proces të sigurt blerjeje.
Çmimi i ofruar për këtë apartament është vetëm 135,400€, një mundësi e shkëlqyer për të zotëruar një pronë në një nga zonat më të lakmuara të qytetit.

Përse ky apartament është zgjedhja e duhur për ju?
Zonë elitare – Një nga zonat më të kërkuara të qytetit, e përsosur për jetesë dhe investim
Afër detit – Vetëm disa hapa nga plazhi dhe Lungomare
Gati për banim – Mobilim modern dhe pajisje të reja
Me dokumentacion të rregullt – Proces i sigurt blerjeje

Ky apartament është një zgjedhje ideale për familjet, çiftet ose investitorët që kërkojnë një pronë me vlerë të lartë dhe të ardhura të sigurta nga qiraja.

Për më shumë informacion ose për të rezervuar një vizitë në pronë, kontaktoni tani!

Cel. : 069 44 11 311

WhatsApp
Back