• Vlore, shitet apartament 2+1+Ballkon , 100 m² 165.000 € (tek Diamond Hill)

Vlore
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
100 m²
Nr dhoma
2+1
Cmimi Euro
165000
Apartament Elegant 2+1 në Rezidencën Diamond Hill, Vlorë Me Dy Ballkone dhe Pamje Anësore nga Deti
Nëse jeni në kërkim të një apartamenti modern, të mobiluar me shije dhe të vendosur në një nga rezidencat më ekskluzive të Vlorës, ky apartament 2+1 në Diamond Hill është zgjedhja ideale për ju. Me një ndërthurje të përkryer të komoditetit, hapësirave të bollshme dhe një pamje relaksuese nga deti, kjo pronë është perfekte për ata që duan një stil jetese të qetë dhe elegant, qoftë për banim afatgjatë apo si investim i sigurt.

Dizajni dhe Organizimi i Hapësirës
Apartamenti ka një sipërfaqe të shfrytëzuar në mënyrë optimale, me ndriçim të bollshëm natyral dhe mobilim bashkëkohor që krijon një atmosferë të ngrohtë dhe mikpritëse.
Sallon i hapur, modern dhe komod. Hapësira e ndenjes është projektuar me dritare të mëdha që lejojnë rrezet e diellit të depërtojnë gjatë gjithë ditës. Mobilimi përfshin një divan të gjerë dhe të rehatshëm, një tavolinë elegante për ngrënie dhe një ambient të përshtatshëm për relaks apo pritjen e miqve. Kuzhinë funksionale me elektroshtepiake cilësore
E vendosur në një kënd të hapur dhe me dizajn modern, kuzhina është plotësisht e pajisur me frigorifer, pianurë gatimi, furrë, aspirator dhe hapësira të bollshme për ruajtjen e ushqimeve.
Dy dhoma gjumi të bollshme dhe të ndriçuara. Dhoma matrimoniale është një hapësirë relaksuese, e mobiluar me një krevat dopio të rehatshëm, dollap të madh me kapacitet të mjaftueshëm ruajtjeje dhe dalje direkte në ballkonin kryesor. Dhoma e dytë e gjumit është ideale për fëmijët, mysafirët ose si një hapësirë pune, e arreduar me mobilim funksional dhe akses të lehtë në ballkon.

Dy ballkone të mëdha me pamje anësore nga deti
Një nga veçoritë më të bukura të këtij apartamenti janë dy ballkonet e tij të bollshme, të cilat ofrojnë një pamje mahnitëse anësore nga deti dhe një ambient të qetë për çlodhje. Këto hapësira janë të mobiluara me tavolinë dhe karrige, ideale për të shijuar mëngjeset me kafe ose perëndimet magjike të diellit. Tualet modern dhe funksional. Apartamenti ka një banjë të kompletuar, me hidrosanitare cilësore, dush modern dhe ndriçim elegant që përputhet me stilin e përgjithshëm të apartamentit.

Lehtësitë dhe Përfitimet Ekstra
Rezidencë e mirëmbajtur dhe me siguri të lartë Diamond Hill është një nga rezidencat më të kërkuara në Vlorë, me ambiente të përbashkëta të pastra dhe të sigurta 24/7. Parkim i përfshirë në çmim Ju nuk keni pse të shqetësoheni për parkimin, pasi apartamenti vjen me një vend parkimi të dedikuar. WiFi i përfshirë. Për një lidhje interneti të qëndrueshme dhe të shpejtë. Hapësira të gjelbra dhe ambiente çlodhëse. Një mjedis i përkryer për shëtitje dhe relaksim pranë bregdetit. Vendndodhje e privilegjuar pranë detit Apartamenti ndodhet në një zonë të qetë, vetëm disa minuta larg plazhit dhe shëtitores së Vlorës.

Mundësi Investimi dhe Jetese
Një investim i zgjuar në një nga zonat më të dëshiruara të Vlorës, me potencial të lartë për vlerësim në të ardhmen.
Ky apartament është zgjedhja perfekte për ata që kërkojnë një jetesë mes luksit dhe qetësisë, në një rezidencë të sigurt dhe të mirëmbajtur, me pamje nga deti dhe të gjitha lehtësitë e përfshira.

Kontaktoni tani për më shumë informacion ose për të rezervuar një vizitë!

Cel. : 069 44 11 311

WhatsApp
Back