• Vlore, shitet apartament 1+1+Ballkon Kati 8, 77 m² 107.000 € (Blv.Ismail Qemali)

Vlore
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
77 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 8
Cmimi Euro
107000
Apartament 1+1 në shitje Mundësi e shkëlqyer investimi pranë Bulevardit "Ismail Qemali", Vlorë

Shitet apartament 1+1 me një sipërfaqe totale prej 77m², i pozicionuar në katin e 8-të të një pallati të mirëmbajtur me ashensor. Ky apartament është një mundësi e shkëlqyer si për banim, ashtu edhe për investim, falë vendndodhjes strategjike dhe karakteristikave të tij të favorshme.

Karakteristikat kryesore të apartamentit:

Sipërfaqe e bollshme: 77m² të organizuara në mënyrë funksionale, me një dhomë gjumi, një sallon me ambient gatimi dhe një tualet.
Orientimi veri-lindje: Siguron ndriçim natyral të mjaftueshëm dhe një ambient të këndshëm gjatë gjithë ditës.
Gjendja e apartamentit: Bosh, i pajisur me dritare dopio xham dhe dyer të reja, duke ofruar komoditet dhe efikasitet energjie.
Dokumentacion i rregullt: Prona disponon çertifikatë pronësie, gati për transaksion të sigurt.

Pse ky apartament është një investim i zgjuar?

Vendndodhje ideale Pranë Bulevardit "Ismail Qemali", një nga zonat më të kërkuara në Vlorë, me akses të lehtë në institucione, biznese, bare, restorante dhe hapësira rekreative.
Potencial për qira Zona është shumë e kërkuar nga banorë vendas dhe turistë, duke e bërë këtë apartament një zgjedhje të shkëlqyer për qira afatgjatë ose qira sezonale.
Rritja e vlerës së pronës Investimi në këtë zonë siguron kthim të mirë financiar, pasi Vlora është një nga qytetet me zhvillimin më të shpejtë në tregun e pasurive të paluajtshme.

Ky apartament është zgjedhja e duhur për këdo që kërkon një ambient të rehatshëm për banim ose një mundësi fitimprurëse investimi.

Për më shumë informacion ose për të rezervuar një vizitë, na kontaktoni tani!

Cel. : 069 44 11 311

WhatsApp
Back