• Vlore, shitet apartament 1+1+Ballkon Kati 7, 74 m² 155.000 € (Lungomare)

Vlore
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
74 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 7
Cmimi Euro
155.000
Shitet apartament fantastik 1+1 në fillim të Lungomares, Vlorë – një mundësi e rrallë për të jetuar ose investuar në një nga zonat më të kërkuara të qytetit!

Ky apartament i mrekullueshëm ka një sipërfaqe totale prej 74 m² dhe ofron një organizim perfekt për rehati dhe funksionalitet maksimal. Ambienti kryesor përbëhet nga një sallon i bollshëm me kuzhinë të integruar, duke krijuar një hapësirë të ngrohtë dhe të ndriçuar nga drita natyrale gjatë gjithë ditës. Nga këtu, keni dalje në një ballkon privat me pamje nga deti, ku mund të shijoni magjinë e perëndimeve të diellit dhe ajrin e pastër të bregdetit.

Apartamenti disponon gjithashtu një dhomë gjumi të rehatshme, e cila është projektuar për t’ju ofruar qetësinë e nevojshme pas një dite të gjatë. Për më shumë komoditet, prona ka dy tualete moderne, një veçori e veçantë për një apartament 1+1, që ofron prakticitet dhe komoditet maksimal për banorët apo pushuesit.

Ndodhet në katin e 7-të të një pallati të ri dhe cilësor, i cili ofron siguri, pastërti dhe administrim të rregullt. Me një orientim perfekt nga jugu, apartamenti është i mbushur me dritë natyrale gjatë gjithë ditës dhe siguron një atmosferë të ngrohtë e relaksuese në çdo stinë.

Vendndodhja – Perfeksioni midis Lungomares dhe Qytetit
Apartamenti është vendosur në një nga pikat më strategjike të Vlorës – fillimi i Lungomares. Kjo do të thotë se jeni vetëm disa hapa larg bregdetit dhe të gjitha atraksioneve të kësaj zone mahnitëse, por njëkohësisht pranë qendrës së qytetit me të gjitha shërbimet dhe lehtësirat e nevojshme për një jetë komode.

Pse ky apartament është zgjedhja e duhur?
Vendndodhje e jashtëzakonshme – pranë detit dhe qendrës së qytetit
Pamje nga deti– për relaks dhe qetësi absolute
Organizim perfekt – sallon i hapur, ballkon, 1 dhomë gjumi dhe 2 tualete
Pallat i ri me cilësi të lartë ndërtimi – siguri dhe komoditet maksimal
Orientim jugor – ndriçim natyral gjatë gjithë ditës
Mundësi ideale për investim – i përshtatshëm për qira ditore dhe afatgjatë
Dokumentacion i rregullt – disponon çertifikatë pronësie

Ky apartament është një mundësi e artë për këdo që dëshiron të ketë një shtëpi pranë detit ose të investojë në një pronë me potencial të lartë fitimi. Mos e humbisni këtë rast të jashtëzakonshëm!

Për më shumë informacion ose një vizitë në pronë, na kontaktoni!

Cel. : 069 44 11 311

WhatsApp
Back