• Vlore, shitet apartament 1+1+Ballkon Kati 4, 66 m² 178.000 € (Rr.Aleksander Moisiu)

Vlore
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
66 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 4
Cmimi Euro
178000
Në zemrën e një prej zonave më ekskluzive dhe të kërkuara në Vlorë, pranë Marina Bay në Ujë të Ftohtë, ofrohet për shitje një apartament i mrekullueshëm 1+1 që kombinon rehatinë, stilin modern dhe një pamje spektakolare nga deti. Ky apartament ofron një mënyrë jetese të përsosur për pushime ose banim të përhershëm.

Karakteristikat Kryesore të Apartamentit:

- Sipërfaqja Totale: 66.6 m², duke përfshirë të gjitha hapësirat e organizuara me kujdes për komoditet maksimal.
- Ndodhia:Kati i katërt i një pallati të ri dhe modern, i pajisur me ashensor cilësor për qasje të lehtë dhe të rehatshme.
- Organizimi i Brendshëm:
- Sallon dhe kuzhinë: Një hapësirë moderne dhe e hapur që ofron komoditet dhe ndriçim natyral gjatë gjithë ditës. Kjo hapësirë lidhet në mënyrë perfekte me ballkonin e madh.
- Dhoma e gjumit: E rehatshme dhe e ndriçuar, me akses të drejtpërdrejtë në ballkon për t'ju dhuruar momente relaksi me pamje nga deti.
- Koridori: I projektuar për të lidhur të gjitha ambientet në mënyrë funksionale.
- Tualeti: I pajisur me dritare, duke garantuar ventilim dhe ndriçim natyral.
- Ballkoni i madh: Një prej elementeve më të veçantë të apartamentit, i cili ofron një pamje mahnitëse dhe të pandërprerë të detit Jon. Ky është vendi ideal për të shijuar kafet e mëngjesit ose perëndimet e diellit.

Pse Ky Apartament Është Zgjedhja e Duhur:

1. Pamje Unike nga Deti: Pamja panoramike e detit është një nga elementet kryesore që e bën këtë apartament të veçantë. Ballkoni dhe orientimi i tij ofrojnë një pamje të jashtëzakonshme, që fillon nga blunë e detit dhe vazhdon deri te horizonti mahnitës.

2. Pozicion Elitar: Apartamenti ndodhet në një nga zonat më të mira dhe më të kërkuara në Vlorë, ku baret dhe restorantet më të famshme janë vetëm disa hapa larg. Gjithashtu, plazhet elitare janë të aksesueshme lehtësisht, duke e bërë këtë apartament një zgjedhje ideale për pushime luksoze ose për një investim të sigurt.

3. Pallati Modern:Godina është e re dhe e ndërtuar me cilësi të lartë, duke garantuar një ambient të pastër dhe mirëmbajtje të shkëlqyer. Ashensori modern dhe parkimi falas për banorët janë shtesa të rëndësishme që plotësojnë komoditetin.

4. Parkim i Garantuar: Një avantazh i madh i këtij apartamenti është parkimi falas, i cili eliminohet çdo shqetësim për gjetjen e vendit për makinën tuaj.

5. Dokumentacion i Rregullt: Apartamenti disponon certifikatë pronësie, duke e bërë procesin e blerjes të shpejtë dhe të sigurt.

Zonë që Ofron Gjithçka për Një Jetë Komode:

Zona e Ujit të Ftohtë dhe Marina Bay është e njohur për stilin e saj jetësor ekskluziv dhe ofertat e shumta për argëtim. Këtu do të gjeni baret më të njohura, restorantet me kuzhinë lokale dhe ndërkombëtare, si dhe plazhe të pastër dhe të mirëorganizuar. Gjithashtu, kjo zonë ofron qetësi dhe privatësi, duke kombinuar luksin dhe relaksin.

Përfitoni nga Kjo Mundësi e Jashtëzakonshme!

Ky apartament është perfekt për ata që kërkojnë një strehë të qetë pranë detit, për pushime të paharrueshme ose për një investim të mençur. Zona elitare dhe pamja e mrekullueshme e bëjnë atë një aset me vlerë në rritje në tregun e pasurive të paluajtshme. Për më shumë informacion ose për një vizitë në pronë, mos hezitoni të kontaktoni!

Cel. : 069 44 11 311

WhatsApp
Back