• Vlore, shitet apartament 1+1+Ballkon Kati 4, 60 m² 70.000 € (Tek Orizi)

Vlore
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
60 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 4
Cmimi Euro
70000
Apartament 1+1 në Shitje Tregu i Orizit, Vlorë
Apartament 1+1 me sipërfaqe 60 m², i vendosur në një ndër zonat më të kërkuara të Vlorës, pranë Tregut të Orizit, ofron një mundësi të shkëlqyer për banim ose investim. Me një dispozicion të rregullt dhe funksional, ai është projektuar për të ofruar rehati dhe një ambient të ngrohtë familjar.
Sapo hyni në apartament, do të gjendeni në një sallon të bollshëm, i cili është i kombinuar në mënyrë harmonike me kuzhinën. Hapësira është e ndriçuar natyralisht falë dritareve të mëdha, duke krijuar një atmosferë të këndshme dhe të ajrosur mirë. Mobilimi modern dhe i mirëmbajtur ofron një stil bashkëkohor dhe një ndjesi komoditeti.
Kuzhina është e pajisur me të gjitha elektroshtëpiaket e nevojshme, duke përfshirë frigoriferin, furrën dhe sobën, si dhe hapësira të bollshme për gatim dhe ruajtjen e ushqimeve.
Dhomë gjumi e rehatshme, e mobiluar me një krevat dopio, dollap të madh dhe ndriçim të mirë natyral. Kjo dhomë ofron qetësinë dhe ngrohtësinë ideale për pushim pas një dite të gjatë.
Tualeti është modern dhe i pajisur me instalime cilësore, përfshirë kabinën e dushit dhe pajisje sanitare të mirëmbajtura.

Vendndodhja & Përparësitë

Ky apartament ndodhet në një nga zonat më dinamike dhe të aksesueshme të qytetit të Vlorës, pranë Tregut të Orizit, një zonë e njohur për afërsinë me dyqane, supermarkete, farmaci, institucione arsimore dhe transport publik. Kjo e bën atë një zgjedhje të shkëlqyer për çifte të reja, familje të vogla apo edhe për investim për qëllime me qira.
5 minuta nga qendra e qytetit, Afër marketeve dhe shërbimeve të ndryshme, Lagje e qetë dhe e sigurt për banim

Ky apartament është gati për banim dhe nuk kërkon asnjë investim shtesë.

📞 Për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë, na kontaktoni tani!

Cel. : 069 44 11 311

WhatsApp
Back