Vlore, shitet apartament 1+1+Ballkon Kati 3, 94 m² 97.000 € (Transballkanike)
- Vlore
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 94 m²
- Nr dhoma
- 1+1
- Kati
- Kati 3
- Cmimi Euro
- 97000 €
Zbuloni një mundësi fantastike për të jetuar në një apartament të rehatshëm dhe modern në një nga zonat më të kërkuara të Vlorës! Ky apartament i tipologjisë 1+1 ofron jo vetëm një hapësirë jetese të mirëorganizuar, por edhe një verandë të madhe, ku mund të shijoni momente të qeta dhe relaksuese nën rrezet e diellit të mëngjesit, falë orientimit të tij nga lindja.
Detaje Kryesore të Apartamentit
- Sipërfaqe totale: 94 m²
- Pozicioni:Kati i 3-të i një pallati të ri me ashensor
- Organizimi:
- Sallon i bollshëm për aktivitete familjare dhe relaks
- Kuzhinë e veçuar, ideale për gatim pa shqetësuar ambientin kryesor
- Një dhomë gjumi komode dhe e ndriçuar natyrshëm
- Një tualet i pajisur me të gjitha nevojat e përditshme
- Verandë e madhe, perfekte për mëngjeset me kafe, darkat në ajër të pastër apo dekorime të personalizuara me bimë dhe mobilim të jashtëm.
Avantazhet e Zonës
Apartamenti ndodhet në një nga zonat më të preferuara të qytetit, përballë Alpet dhe shumë pranë qendrave tregtare, dyqaneve dhe shërbimeve të përditshme. Vetëm 4-5 minuta larg me makinë nga **Skela** dhe **Lungo Mare**, vendndodhja ju lejon të përfitoni nga afërsia me detin dhe të gjitha lehtësirat që ofron zona bregdetare, duke përfshirë bare, restorante dhe hapësira për shëtitje.
Karakteristika Shtesë
- Mobilim i përfshirë në çmim:Apartamenti shitet i mobiluar me kujdes, gati për t’u banuar menjëherë.
- Ndërtim i ri dhe cilësor
allati është i mirëmbajtur dhe i pajisur me ashensor modern, duke ofruar komoditet maksimal për banorët.
- Orientim perfekt:Lindja siguron ndriçim natyral gjatë gjithë mëngjesit dhe freski pasditeve.
- Zona e qetë dhe e sigurt:Ideal për familje, çifte ose individë që kërkojnë një stil jete komod dhe privat.
Pse Ky Apartament?
Ky apartament kombinon të gjitha cilësitë e një prone të shkëlqyer: vendndodhje strategjike, hapësira të mirëorganizuar, një verandë që të fton ta përdorësh çdo ditë dhe një ndërtim modern që plotëson standardet më të larta. Është zgjedhja e përkryer për ata që duan të jetojnë pranë qendrës së qytetit, por edhe të shijojnë qetësinë e një ambienti të sistemuar dhe të rehatshëm.
Mos humbisni mundësinë për ta bërë tuajën këtë apartament fantastik! Për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë, kontaktoni tani.
Cel. : 069 44 11 311
Detaje Kryesore të Apartamentit
- Sipërfaqe totale: 94 m²
- Pozicioni:Kati i 3-të i një pallati të ri me ashensor
- Organizimi:
- Sallon i bollshëm për aktivitete familjare dhe relaks
- Kuzhinë e veçuar, ideale për gatim pa shqetësuar ambientin kryesor
- Një dhomë gjumi komode dhe e ndriçuar natyrshëm
- Një tualet i pajisur me të gjitha nevojat e përditshme
- Verandë e madhe, perfekte për mëngjeset me kafe, darkat në ajër të pastër apo dekorime të personalizuara me bimë dhe mobilim të jashtëm.
Avantazhet e Zonës
Apartamenti ndodhet në një nga zonat më të preferuara të qytetit, përballë Alpet dhe shumë pranë qendrave tregtare, dyqaneve dhe shërbimeve të përditshme. Vetëm 4-5 minuta larg me makinë nga **Skela** dhe **Lungo Mare**, vendndodhja ju lejon të përfitoni nga afërsia me detin dhe të gjitha lehtësirat që ofron zona bregdetare, duke përfshirë bare, restorante dhe hapësira për shëtitje.
Karakteristika Shtesë
- Mobilim i përfshirë në çmim:Apartamenti shitet i mobiluar me kujdes, gati për t’u banuar menjëherë.
- Ndërtim i ri dhe cilësor
- Orientim perfekt:Lindja siguron ndriçim natyral gjatë gjithë mëngjesit dhe freski pasditeve.
- Zona e qetë dhe e sigurt:Ideal për familje, çifte ose individë që kërkojnë një stil jete komod dhe privat.
Pse Ky Apartament?
Ky apartament kombinon të gjitha cilësitë e një prone të shkëlqyer: vendndodhje strategjike, hapësira të mirëorganizuar, një verandë që të fton ta përdorësh çdo ditë dhe një ndërtim modern që plotëson standardet më të larta. Është zgjedhja e përkryer për ata që duan të jetojnë pranë qendrës së qytetit, por edhe të shijojnë qetësinë e një ambienti të sistemuar dhe të rehatshëm.
Mos humbisni mundësinë për ta bërë tuajën këtë apartament fantastik! Për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë, kontaktoni tani.
Cel. : 069 44 11 311