• Vlore, shitet apartament 1+1+Ballkon Kati 3, 89 m² (Lungomare)

Vlore
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
89 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
2800
Në zemër të Lungomares së Vlorës, prezantohet një nga projektet më unike dhe ambicioze të ndërtimit që ka parë qyteti deri më tani – projekti "Poseidon". Ky kompleks ndërtimi luksoz ndodhet vetëm disa metra larg nga deti dhe plazhi, duke ofruar një pamje të jashtëzakonshme të detit Adriatik. Me standardet më të larta të ndërtimit europian dhe dizajnin më modern, "Poseidon" premton të jetë destinacioni i preferuar për ata që kërkojnë komoditet dhe elegancë.

Apartamentet në shitje:

- 3 apartamente 1+1 me sipërfaqe totale prej:
- 85.7 m²
- 89.6 m²
- 91.6 m²

- 2 apartamente 2+1 me sipërfaqe totale prej:
- 95.3 m²
- 95.6 m²

Këto apartamente ndodhen në katet 3, 5, 7 dhe 9 të ndërtesës, duke ofruar pamje anësore ose ballore nga deti. Që nga ballkoni i tyre mund të shijoni perëndimet e diellit dhe zhurmën relaksuese të valëve të detit, duke krijuar një atmosferë të qetë dhe relaksuese për çdo banor.

Projekti është në fazën e ndërtimit dhe pritet të përfundojë në fund të vitit 2025. Ai është duke u ndërtuar me standardet më të larta europiane, duke garantuar cilësi maksimale në çdo detaj dhe duke ofruar ambiente moderne, si dhe hapësira të gjelbëruara për relaksim. Rezidenca ofron një sërë shërbimesh të tjera për të përmbushur nevojat e përditshme të banorëve, përfshirë edhe ambiente shërbimesh komerciale dhe argëtuese.

Apartamentet në "Poseidon" janë një investim ideal, jo vetëm për banim, por edhe për të përfituar nga turizmi në rritje në qytetin e Vlorës. **Çmimi i apartamenteve** është një rast unik, duke filluar nga vetëm 3000 €/m².

Për më shumë informacion ose për të planifikuar një vizitë në këtë projekt fantastik, mos hezitoni të më kontaktoni.

Cel. : 069 44 11 311

WhatsApp
Back