Vlore, shitet apartament 1+1+Ballkon Kati 2, 50 m² 68.000 € (Blv.Ismail Qemali)
- Vlore
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 50 m²
- Nr dhoma
- 1+1
- Kati
- Kati 2
- Cmimi Euro
- 68000 €
Apartament 1+1 në Shitje, Pozicion Strategjik pas Shkollës "Ismail Qemali".Në një nga zonat më të qeta dhe të mirëorganizuara të qytetit të Vlorës, ofrohet për shitje ky apartament me një sipërfaqe prej 50 m², i vendosur në katin e 2-të banim, totalisht i mobiluar dhe me çertifikatë pronësie të rregullt. Vendndodhja e tij e përkryer pas shkollës “Ismail Qemali” e bën këtë pronë ideale si për banim të përhershëm, ashtu edhe për investim të sigurt.
Ofron ndriçim dhe ajrosje natyrale gjatë gjithë ditës
Apartamenti ofron një ambient të ngrohtë dhe funksional, të përshtatur me nevojat e një çifti, individi ose familjeje të vogël. Salloni është i mobiluar me një kënd ndenjeje bashkëkohor, tavolinë ngrënieje dhe televizor. Ambienti është i hapur me kuzhinën, duke ofruar një ndjesi hapësire të mirë dhe praktike për jetesën e përditshme. Kuzhina është e kompletuar me të gjitha pajisjet e nevojshme elektro-shtëpiake: frigorifer, sobë, lavatriçe, aspirator. Dhoma e gjumit është e pajisur me një krevat dopio, garderobë dhe komodinë – një ambient i qetë dhe i rehatshëm për pushim. Tualeti me pajisje sanitare të mirëmbajtura. Dritaret e mëdha lejojnë dritën natyrale të depërtojë gjatë gjithë ditës dhe ofrojnë ajrosje të shkëlqyer.
Vendndodhje e Përsosur – Afër çdo shërbimi
Pozicioni i apartamentit është një nga pikat më të forta të kësaj prone. Ndodhet pas shkollës "Ismail Qemali", në një zonë rezidenciale të qetë, shumë pranë shërbimeve të përditshme.
Afër shkollave, kopshteve dhe institucioneve arsimore
Vetëm pak minuta nga qendra e qytetit dhe rruga kryesore
Marketet, farmacitë, transporti urban dhe shërbime të tjera janë në distancë ecjeje
Qasje e shpejtë drejt Lungomares, plazhit dhe zonave turistike
Ky është një apartament që kombinon rehatinë, aksesin dhe vlerën e sigurt të investimit.
Na kontaktoni për më shumë informacion, ose për të organizuar një vizitë në prone!
Cel. : 069 44 11 311
Ofron ndriçim dhe ajrosje natyrale gjatë gjithë ditës
Apartamenti ofron një ambient të ngrohtë dhe funksional, të përshtatur me nevojat e një çifti, individi ose familjeje të vogël. Salloni është i mobiluar me një kënd ndenjeje bashkëkohor, tavolinë ngrënieje dhe televizor. Ambienti është i hapur me kuzhinën, duke ofruar një ndjesi hapësire të mirë dhe praktike për jetesën e përditshme. Kuzhina është e kompletuar me të gjitha pajisjet e nevojshme elektro-shtëpiake: frigorifer, sobë, lavatriçe, aspirator. Dhoma e gjumit është e pajisur me një krevat dopio, garderobë dhe komodinë – një ambient i qetë dhe i rehatshëm për pushim. Tualeti me pajisje sanitare të mirëmbajtura. Dritaret e mëdha lejojnë dritën natyrale të depërtojë gjatë gjithë ditës dhe ofrojnë ajrosje të shkëlqyer.
Vendndodhje e Përsosur – Afër çdo shërbimi
Pozicioni i apartamentit është një nga pikat më të forta të kësaj prone. Ndodhet pas shkollës "Ismail Qemali", në një zonë rezidenciale të qetë, shumë pranë shërbimeve të përditshme.
Afër shkollave, kopshteve dhe institucioneve arsimore
Vetëm pak minuta nga qendra e qytetit dhe rruga kryesore
Marketet, farmacitë, transporti urban dhe shërbime të tjera janë në distancë ecjeje
Qasje e shpejtë drejt Lungomares, plazhit dhe zonave turistike
Ky është një apartament që kombinon rehatinë, aksesin dhe vlerën e sigurt të investimit.
Na kontaktoni për më shumë informacion, ose për të organizuar një vizitë në prone!
Cel. : 069 44 11 311