Vlore, shitet apartament 1+1+Ballkon Kati 11, 80 m² 125.000 € (Rruga Hasan Kushta,Pran BKT bank, Vlore)
- Vlore
- Location Rruga + Nr.
- Rruga Hasan Kushta,Pran BKT bank, Vlore
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 80 m²
- Nr dhoma
- 1+1
- Kati
- Kati 11
- Cmimi Euro
- 125000 €
APARTAMENT PREMIUM 1+1 NË SHITJE NË QENDËR TË VLORËS 
Bulevardi Kryesor – Mbi Pasticeri Arjoli, pranë Kali i Trojës
Një mundësi ideale për të investuar në një nga zonat më të kërkuara të qytetit të Vlorës! Ky apartament elegant 1+1 kombinon në mënyrë perfekte pozicionin strategjik, komoditetin dhe potencialin e lartë të investimit.
80 m² sipërfaqe totale | 72 m² neto
Kati i 11-të (jo i fundit) në pallat të ri me ashensor
Orientim që ofron ndriçim natyral dhe pamje të hapur
Sallon i bollshëm me dalje në ballkon
Kuzhinë e integruar në ambientin e ndenjes
1 dhomë gjumi komode
Tualet me dritare për ajrosje natyrale
Ashensor
Pet-Friendly – lejohen kafshët shtëpiake
Me certifikatë të rregullt pronësie
Dritare dopio xham dhe izolim cilësor
Apartamenti është pothuajse i mobiluar, në gjendje shumë të mirë dhe gati për t'u përshtatur sipas preferencave tuaja.
Vendndodhja është një nga avantazhet kryesore të kësaj prone: pranë bareve, restoranteve, supermarketeve, bankave, institucioneve dhe çdo shërbimi të nevojshëm për një jetesë komode në zemër të Vlorës.
Një zgjedhje perfekte për banim personal ose si investim me potencial të lartë për qira afatgjatë dhe turistike.
Për informacione ose vizitë në pronë më kontaktoni:
RE/MAX DELUXE VLORE
+355 69 44 11 311
Përballë Conad, Vlorë, Shqipëri
Zgjidhni një apartament ku lokacioni, komoditeti dhe vlera e investimit takohen në një adresë të vetme.
Cel. : +355 69 44 33 355 +355 69 44 11 311
Një mundësi ideale për të investuar në një nga zonat më të kërkuara të qytetit të Vlorës! Ky apartament elegant 1+1 kombinon në mënyrë perfekte pozicionin strategjik, komoditetin dhe potencialin e lartë të investimit.
Apartamenti është pothuajse i mobiluar, në gjendje shumë të mirë dhe gati për t'u përshtatur sipas preferencave tuaja.
RE/MAX DELUXE VLORE
Cel. : +355 69 44 33 355 +355 69 44 11 311
Location information