• Vlore, shitet apartament 1+1+Ballkon Kati 10, 58 m² 127.600 € (Lungomare)

Vlore
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
58 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 10
Cmimi Euro
127600
Shitet Apartament 1+1 në zonën më të kërkuar të Lungomares, Vlorë

Ju prezantojmë një mundësi të shkëlqyer investimi dhe jetese në një nga zonat më elitare dhe të preferuara të qytetit të Vlorës Lungomare! Në një vendndodhje mjaft strategjike, pranë ish Shkollës së Marinës dhe shumë afër Konsullatës, ofrojmë për shitje një apartament fantastik tip 1+1, i cili kombinon komoditetin, cilësinë dhe aksesin e shpejtë me çdo shërbim të nevojshëm.

Ky apartament ndodhet në katin e 10-të të një ndërtese të re, përfunduar në vitin 2024, me ashensor modern dhe mirëmbajtje të rregullt. Godina është ndërtuar me standardet më të larta të ndërtimit, duke garantuar siguri, cilësi dhe komoditet për banorët e saj. Me orientim lindor, apartamenti përfiton dritë natyrale gjatë gjithë mëngjesit, duke krijuar një atmosferë të ngrohtë dhe të ndritshme në çdo moment të ditës.

Me një sipërfaqe totale prej 58 m², ky apartament është organizuar në mënyrë shumë funksionale:

Sallon i bollshëm bashkë me kuzhinën – një hapësirë moderne dhe e mobiluar me shije, e pajisur me të gjitha elektroshtëpiaket e nevojshme për një jetesë komode. Dizajni bashkëkohor dhe cilësia e mobilieve krijojnë një ambient të ngrohtë dhe mikpritës.

Dhomë gjumi komode e mobiluar plotësisht, e përshtatshme për çifte, individë apo edhe për ta dhënë me qira si një investim fitimprurës.

Ballkon i vogël vend ideal për të shijuar një kafe mëngjesi ose për të thithur ajrin e pastër të detit, meqë ndodheni fare pranë bregdetit.

Tualet me dritare i bollshëm, me ventilim natyral dhe i pajisur me pajisje sanitare moderne e cilësore.

E gjithë mobilimi dhe pajisjet janë të reja, me cilësi të lartë dhe zgjedhje të kujdesshme për të krijuar një ambient të rehatshëm e funksional. Apartamenti është gati për banim të menjëhershëm pa nevojë për asnjë investim shtesë.

Ndërtesa është aktualisht në proces hipotekimi, dhe pritet që shumë shpejt të lëshohet certifikata e pronësisë, çka do ta bëjë këtë apartament edhe më tërheqës për blerje dhe investim të sigurt ligjërisht.

Avantazhet e zonës:
Vetëm pak hapa larg Lungomares dhe detit.
Akses i menjëhershëm në shëtitoren bregdetare, restorante, bare, hotele, farmaci, supermarkete dhe çdo shërbim të përditshëm.
Zonë shumë e qetë dhe elitare, ideale për banim, pushime apo investim turistik me qira afatshkurtër.

Ky apartament është një zgjedhje perfekte për këdo që dëshiron të jetojë pranë detit, të shijojë komoditetin e një ndërtese moderne dhe të përfitojë nga pozicioni i shkëlqyer në një nga lagjet më dinamike të Vlorës.

Çmimi i diskutueshëm dhe konkurrues në treg!

Për më shumë informacion, për dokumentacionin apo për të organizuar një vizitë në pronë, mos hezitoni të na kontaktoni!
Ky apartament mund të jetë shtëpia juaj e re ose investimi ideal që keni kërkuar!

Faleminderit që na zgjidhni!

Cel. : 069 44 11 311

WhatsApp
Back