Vlore, shitet apartament 1+1+Ballkon Kati 0, 45 m² 99.000 € (Lungomare)
- Vlore
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 45 m²
- Nr dhoma
- 1+1
- Kati
- Kati 0
- Cmimi Euro
- 99000 €
Po kërkoni një apartament kompakt, të rehatshëm dhe tërësisht të mobiluar në një nga zonat më të mira të Vlorës? Ky apartament i mrekullueshëm në katin përdhes të një pallati të ri, ndodhet në një nga pikat më të preferuara të Lungomares, pas Piceri Anchor, vetëm disa metra larg nga shetitorja dhe deti. Me një organizim të shkëlqyer dhe një mobilim modern, ky është një investim perfekt për banim ose për përdorim si apartament me qira turistike.
Detajet Kryesore të Apartamentit:
Sipërfaqja totale: 45 m²
Sipërfaqja neto: 38 m²
Organizimi:
Ambient ndenjeje bashkë me kuzhinën
1 dhomë gjumi komode
1 ballkon i vogël, ideal për relaks
-1 tualet me të gjitha pajisjet moderne
Mobilim modern & i sapoinvestuar
Dokumentacion i rregullt hipotekor
Mobilim dhe Pajisje të Reja
Apartamenti është mobiluar rishtas me një stil modern dhe me pajisje të cilësisë së lartë. Në ambientin e ndenjes dhe kuzhinës do të gjeni një divan të rehatshëm, një tavolinë ngrënieje elegante dhe një kuzhinë të pajisur me elektroshtepiake të reja, përfshirë furrën, pianurën dhe frigoriferin. Dhomë gjumi është dizajnuar për të ofruar komfort maksimal me një krevat dopio, dollap të bollshëm.
Vendndodhja – Pranë Shetitores dhe Detit
Ky apartament ka një lokacion perfekt, vetëm disa hapa nga deti dhe shetitorja e Lungomares. Ndodhet pas Piceri Anchor, një nga pikat më të njohura të zonës, duke ju dhënë akses të menjëhershëm në baret, restorantet dhe aktivitetet e ndryshme që ofron kjo pjesë elitare e qytetit.
Pse Ky Apartament Është Një Zgjedhje e Shkëlqyer?
Investim i sigurt – Për shkak të vendndodhjes strategjike, është perfekt për qira afatshkurtër ose afatgjatë
Vendndodhje elitare – Pranë detit dhe shetitores, në një nga zonat më të kërkuara në Vlorë
Mobilim i ri & modern – Apartamenti është gati për t'u banuar pa asnjë investim shtesë
Dokumentacion i rregullt – Prona disponon certifikatë pronësie dhe është gati për shitje pa vonesa
Ky apartament është një mundësi e shkëlqyer për ata që kërkojnë një hapësirë të vogël, por funksionale dhe komode, në një nga zonat më të bukura të Vlorës! Për më shumë informacion ose për një vizitë në apartament, kontaktoni tani!
Cel. : 069 44 11 311
Detajet Kryesore të Apartamentit:
Sipërfaqja totale: 45 m²
Sipërfaqja neto: 38 m²
Organizimi:
Ambient ndenjeje bashkë me kuzhinën
1 dhomë gjumi komode
1 ballkon i vogël, ideal për relaks
-1 tualet me të gjitha pajisjet moderne
Mobilim modern & i sapoinvestuar
Dokumentacion i rregullt hipotekor
Mobilim dhe Pajisje të Reja
Apartamenti është mobiluar rishtas me një stil modern dhe me pajisje të cilësisë së lartë. Në ambientin e ndenjes dhe kuzhinës do të gjeni një divan të rehatshëm, një tavolinë ngrënieje elegante dhe një kuzhinë të pajisur me elektroshtepiake të reja, përfshirë furrën, pianurën dhe frigoriferin. Dhomë gjumi është dizajnuar për të ofruar komfort maksimal me një krevat dopio, dollap të bollshëm.
Vendndodhja – Pranë Shetitores dhe Detit
Ky apartament ka një lokacion perfekt, vetëm disa hapa nga deti dhe shetitorja e Lungomares. Ndodhet pas Piceri Anchor, një nga pikat më të njohura të zonës, duke ju dhënë akses të menjëhershëm në baret, restorantet dhe aktivitetet e ndryshme që ofron kjo pjesë elitare e qytetit.
Pse Ky Apartament Është Një Zgjedhje e Shkëlqyer?
Investim i sigurt – Për shkak të vendndodhjes strategjike, është perfekt për qira afatshkurtër ose afatgjatë
Vendndodhje elitare – Pranë detit dhe shetitores, në një nga zonat më të kërkuara në Vlorë
Mobilim i ri & modern – Apartamenti është gati për t'u banuar pa asnjë investim shtesë
Dokumentacion i rregullt – Prona disponon certifikatë pronësie dhe është gati për shitje pa vonesa
Ky apartament është një mundësi e shkëlqyer për ata që kërkojnë një hapësirë të vogël, por funksionale dhe komode, në një nga zonat më të bukura të Vlorës! Për më shumë informacion ose për një vizitë në apartament, kontaktoni tani!
Cel. : 069 44 11 311