• Vlore, shitet apartament 1+1+Ballkon , 80 m² (Skele)

Vlore
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
80 m²
Nr dhoma
1+1
Cmimi Euro
1500
Apartament 1+1 në Shitje Skelë, pranë Hotel Partner

Në zemër të Vlorës, në një nga zonat më të kërkuara dhe të mirëpozicionuara të qytetit, ofrohet për shitje një apartament komod 1+1 me një sipërfaqe prej 80 m². Apartamenti ndodhet në një pallat të ri, të pajisur me ashensor dhe me infrastrukturë moderne, duke garantuar një jetesë të rehatshme dhe të sigurt.

Karakteristikat e apartamentit:
Sipërfaqja totale: 80 m²
Tipologjia: 1 dhomë gjumi, 1 sallon & kuzhinë, 1 tualet
Orientimi: Jug ofron ndriçim të bollshëm gjatë gjithë ditës
Mobilim modern dhe cilësor gati për banim
Pallat i ri me ashensor dhe administrim cilësor
Sallon i bollshëm me hapësirë të rehatshme për ndenje dhe dalje në ballkon .Kuzhinë funksionale e pajisur me të gjitha elektroshtepiaket e nevojshme . Dhomë gjumi e madhe me ndriçim natyral dhe hapësirë të bollshme për arredim sipas dëshirës . Tualet i pajisur me pajisje moderne sanitare. Ballkon me pamje të hapur dhe orientim nga jugu, i përshtatshëm për të shijuar ajrin e pastër dhe dritën natyrale gjatë gjithë ditës

Apartamenti ndodhet në Skelë, një nga zonat më të kërkuara të Vlorës, afër Hotel Partner, duke ofruar akses të menjëhershëm në çdo shërbim të nevojshëm.
Afër Lungomares dhe plazhit Vetëm disa minuta larg nga deti, duke e bërë një mundësi të shkëlqyer për banim apo investim për qira sezonale. Lehtësi në përditshmëri Në afërsi të supermarketeve, qendrave tregtare, shkollave, farmacive, spitaleve dhe institucioneve shtetërore. Akses i lehtë në transport Lidhje të shpejtë me rrugët kryesore të qytetit dhe stacionet e autobusëve.

Zonë e zhvilluar dhe me vlerë të qëndrueshme në tregun e pasurive të paluajtshme. I përshtatshëm për banim familjar ose për investim në Airbnb dhe qira afatgjata. Mobilim modern dhe i gatshëm për banim pa nevojë për investime shtesë

Një mundësi e shkëlqyer për të pasur një apartament në një nga zonat më të mira të Vlorës!

Për më shumë informacion ose për një vizitë në apartament, ju lutemi na kontaktoni!

Cel. : 069 44 11 311

WhatsApp
Back