Vlore, shes Vile 4+1 Kati 1, 970 m² 240.000 € (Green Coast 2)
- Vlore
- Location Rruga + Nr.
- Green Coast 2
- Tipi
- Vile
- Siperfaqja m²
- 970 m²
- Nr dhoma
- 4+1
- Kati
- Kati 1
- Cmimi Euro
- 240000 €
Në një nga rezidencat më ekskluzive të rivierës shqiptare ofrohet për shitje një vilë individuale, e konceptuar për të garantuar privatësi, komoditet dhe një standard të lartë jetese pranë detit.
Prona është e pozicionuar në një parcelë prej 970.3 m² dhe ka një sipërfaqe ndërtimi prej 364.4 m², e organizuar për të ofruar ambiente funksionale dhe të ndriçuara natyralisht. Vila disponon një verandë prej 104.2 m², e cila ofron pamje panoramike nga deti dhe krijon një hapësirë ideale për relaks apo pritje.
Në ambientin e jashtëm ndodhet një pishinë private, ndërsa prona përfshin gjithashtu 2 poste parkimi private, duke plotësuar të gjitha kërkesat për një jetesë komode dhe ekskluzive.
Karakteristikat kryesore:
Rezidencë individuale në Green Coast 2
Parcelë: 970.3 m²
Sipërfaqe ndërtimi: 364.4 m²
Verandë: 104.2 m²
Pishinë private
Pamje panoramike nga deti
2 poste parkimi private
Privatësi dhe standard i lartë ndërtimi
ID e Pronës: smart146024
Ka hipoteke: Në proces certifikimi
Për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë në pronë, ju ftojmë të na kontaktoni.
Prona është e pozicionuar në një parcelë prej 970.3 m² dhe ka një sipërfaqe ndërtimi prej 364.4 m², e organizuar për të ofruar ambiente funksionale dhe të ndriçuara natyralisht. Vila disponon një verandë prej 104.2 m², e cila ofron pamje panoramike nga deti dhe krijon një hapësirë ideale për relaks apo pritje.
Në ambientin e jashtëm ndodhet një pishinë private, ndërsa prona përfshin gjithashtu 2 poste parkimi private, duke plotësuar të gjitha kërkesat për një jetesë komode dhe ekskluzive.
Karakteristikat kryesore:
Rezidencë individuale në Green Coast 2
Parcelë: 970.3 m²
Sipërfaqe ndërtimi: 364.4 m²
Verandë: 104.2 m²
Pishinë private
Pamje panoramike nga deti
2 poste parkimi private
Privatësi dhe standard i lartë ndërtimi
ID e Pronës: smart146024
Ka hipoteke: Në proces certifikimi
Për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë në pronë, ju ftojmë të na kontaktoni.
Contact WhatsApp
Location information