APARTAMENT EKSKLUZIV 2+1 NË SHITJE – LUNGOMARE, VLORË

Në një nga adresat më prestigjioze të bregdetit shqiptar, në fillim të Lungomares së Vlorës, ofrohet për shitje një apartament elegant 2+1 me pamje të mrekullueshme nga deti, i projektuar për një stil jetese modern, komod dhe plot dritë natyrale.

Sipërfaqe totale: 100 m²

Kati i 10-të

Pamje panoramike nga deti dhe Marina

Orientim Lindje – Perëndim

Totalisht i mobiluar

Pallat modern me ashensor

Dokumentacion i rregullt me hipotekë

Ambienti i ndenjes dhe kuzhina janë konceptuar në stil open-space, duke krijuar një hapësirë elegante dhe funksionale për jetën e përditshme. Dritaret e mëdha dhe dalja direkte në ballkon sjellin ndriçim natyral gjatë gjithë ditës dhe ofrojnë pamje relaksuese mbi bregdetin e Vlorës.

Dy dhomat e gjumit janë të organizuara me kujdes për të garantuar komoditet, privatësi dhe qetësi maksimale. Materialet cilësore, arredimi modern dhe tonalitetet e ngrohta krijojnë një atmosferë mikpritëse dhe elegante.

Ballkoni panoramik është një nga pikat më të veçanta të kësaj prone, ku mund të shijoni kafen e mëngjesit me pamje nga deti, perëndimet magjike dhe qetësinë që ofron Lungomarja.

Vendndodhja strategjike ju vendos vetëm pak hapa larg plazhit, shëtitores, restoranteve, kafeneve, marketeve dhe çdo shërbimi të nevojshëm për një jetesë komode gjatë gjithë vitit.

Ideale për banim familjar

Perfekte si rezidencë pushimesh

Investim me potencial të lartë për qira sezonale dhe afatgjata

Kontaktoni RE/MAX Deluxe për më shumë informacion dhe për të organizuar një vizitë në këtë pronë unike pranë detit.
Cel. : +355 69 44 33 355 +355 69 44 11 311