Vlore - Lungomare, shitet apartament 1+1+Ballkon Kati 6, 70 m² 160.000 € (Lungomare,pran Hotel Chic, Vlorë)
- Vlore - Lungomare
- Location Rruga + Nr.
- Lungomare,pran Hotel Chic, Vlorë
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 70 m²
- Nr dhoma
- 1+1
- Kati
- Kati 6
- Cmimi Euro
- 160000 €
APARTAMENT 1+1 PËR SHITJE – LUNGOMARE, VLORË
Pas Hotel Chic – Lungomare, Vlorë
70 m² total
Kati 6, Ndërtim 2012
Ofrohet për shitje një apartament 1+1 me pamje nga deti, i pozicionuar në një nga zonat më të kërkuara të Lungomares, në afërsi të menjëhershme me detin dhe shëtitoren.
Apartamenti ka një organizim funksional dhe përbëhet nga:
• Sallon me kuzhinë të integruar
• 1 dhomë gjumi
• 1 tualet me dritare
• Ballkon me pamje nga deti
• Korridor hyrës
Prona është e mobiluar, me orientim jugor dhe ndodhet në një godinë moderne me ashensor. Një tjetër avantazh është parkimi falas për banorët në hapësirën pranë godinës.
Vendndodhja, vetëm pak hapa nga Lungomare, ofron akses të shpejtë në plazh, shëtitore, restorante, bare, supermarkete dhe shërbime të tjera.
E përshtatshme si për banim, ashtu edhe për investim në qira afatshkurtër ose afatgjatë, falë pozicionit dhe kërkesës së qëndrueshme për prona në këtë zonë.
Prona disponon certifikatë pronësie dhe është gati për shitje.
Për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë, kontaktoni RE/MAX Deluxe Vlorë.
Cel. : +355 69 44 33 355 +355 69 44 11 311
Ofrohet për shitje një apartament 1+1 me pamje nga deti, i pozicionuar në një nga zonat më të kërkuara të Lungomares, në afërsi të menjëhershme me detin dhe shëtitoren.
Apartamenti ka një organizim funksional dhe përbëhet nga:
• Sallon me kuzhinë të integruar
• 1 dhomë gjumi
• 1 tualet me dritare
• Ballkon me pamje nga deti
• Korridor hyrës
Prona është e mobiluar, me orientim jugor dhe ndodhet në një godinë moderne me ashensor. Një tjetër avantazh është parkimi falas për banorët në hapësirën pranë godinës.
Cel. : +355 69 44 33 355 +355 69 44 11 311
Location information