• Vlore - Lungomare, shitet apartament 1+1+Ballkon Kati 3, 92 m² 157.000 € (Rruga Dhimitër Konomi, Vlore)

Vlore - Lungomare
Location Rruga + Nr.
Rruga Dhimitër Konomi, Vlore
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
92 m²
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
157000
🌅🏡 APARTAMENT 1+1 ME PAMJE NGA DETI NË SHITJE – UJË I FTOHTË, VLORË 🏡🌅

Në një nga zonat më ekskluzive dhe më të kërkuara të Vlorës, pranë Hotel Donatello dhe zonës së njohur Tik & Mato, ofrohet për shitje një apartament elegant 1+1, i mobiluar me shije dhe i pozicionuar vetëm pak hapa larg detit.

✨ Sipërfaqe totale: 92 m²
✨ Sipërfaqe neto: 86 m²
✨ Kati i 3-të
✨ Totalisht i mobiluar
✨ Pamje nga deti
✨ Ashensor
✨ Parkim i garantuar
✨ Certifikatë e rregullt pronësie

Apartamenti ofron një organizim funksional dhe komod, me sallon të bollshëm dhe të ndriçuar natyralisht, kuzhinë të integruar moderne, dhomë gjumi matrimoniale me garderobë të dedikuar dhe një ballkon të aksesueshëm nga të dy ambientet kryesore.

🌊 Ballkoni është vendi ideal për të shijuar ajrin e pastër, qetësinë e zonës dhe pamjet relaksuese drejt detit Jon.

📍 Vendndodhja e privilegjuar në Ujë të Ftohtë ju vendos pranë plazheve më të bukura të qytetit, restoranteve elitare, kafeneve moderne dhe Lungomares, duke ofruar një stil jetese komod dhe mesdhetar gjatë gjithë vitit.

✅ Ideale për banim
✅ Perfekte për pushime familjare
✅ Mundësi e shkëlqyer investimi për qira sezonale ose afatgjatë

📞 Kontaktoni RE/MAX Deluxe për më shumë informacion ose për të rezervuar vizitën tuaj në këtë pronë të veçantë.

Cel. : +355 69 44 33 355 +355 69 44 11 311

WhatsApp
Location information
address
Rruga Dhimitër Konomi, Vlore, Vlore - Lungomare, Shqiperi
Back