• Vibtis kërkon Inxhinier Mekatronik ose Inxhinier Elektrik- Automatizime Industriale

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
5 Blloku
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Inxh. Elektrike | Elektronike
 2. Inxh. Mekanike | Mekatronik
Eksperienca
vetem me eksperience
Vibtis kërkon Inxhinier Mekatronik ose Inxhinier Elektrik- Automatizime Industriale - Vibtis është kompania e duhur për ty!

Mundësi punësimi si Inxhinier Mekatronik ose Inxhinier Elektrik- Automatizime Industriale në një nga kompanitë më të mëdha në Shqipëri, VIBTIS.

VIBTIS është kompania më e madhe në Shqipëri në Import – Eksport të produkteve industriale në fushën e Oil&Gas, Industri dhe Miniera. Nepermjet bashkepunimit me partneret nderkombetare lider ne prodhimin e instrumentave matese, elektronike, tuba, rakorderi, valvola, pompa arrijme te permbushim te gjitha kerkesat e klienteve me cilesi te standarteve sektoreve ku operojme.

Ne jemi më të mirët dhe kërkojmë për më të mirët!

Kualifikimet :

 • Diplome Universitare ne Automatizime Industriale /ose Mekatronik /ose Elektronik
 • Min. 2-3 vite eksperience pune në pozicione të ngjashme
 • Te kete njohuri mbi konceptet baze te automatizimit
 • Te kete njohuri mbi PLC dhe programimin e tyre
 • Te kete njohuri mbi protokollet e komunikimit HART, Ethernet, Modbus etj.
 • Te kete njohuri mbi instrumentat matese te procesit per perdorim ne industri
 • Energjik, ambicioz dhe i motivuar për punë
Përfitimet:
 • Pagesë e kënaqshme
 • Ofrojmë programe shumë të mira mentorimi për punonjesit tanë
 • Mundesi trajnimi
 • Rritje dhe mundësi zhvillimi në karrierë
 • Mjedis komod pune
 • Vendndodhje e aksesueshme
Adresa:

Blv. Dëshmorët e Kombit, Twin Towers, Tower 2, Floor 7/3 Tiranë/Albania.

Apliko në info@vibtis.al dhe na trego që je më i miri!
 


Apply
Back
Top