• VARRE GRANIT DHE MERMER - VARR GRANIT MODEL ME ZEMER

Punime Varresh Eno 00 355 67 207 4514
www.punimevarresh.com
Marrim Porosi Online Nga Emirgrantet Kudo, Qe Ndodhen Ne Bote
Marrim Porosi Nga E Gjithe Shqiperia
Projekte Skica 3d. Varre Ideuara Dhe Te Personalizuara Nga Fillimi Ne Fund
Punime Dhe Montime Varresh Ne Gjithe Shqiperine Dhe Kosove
Punime Bronzi - Buste Bronzi - Buste Mermeri
Skulptura ne mermer dhe granit
Modele Varresh Europiane
Varr Mermeri - Qivur Mermeri
Varr Graniti - Qivur Graniti
Riparime Varresh
Punimet dhe dezajnet ne kete faqe jane tona. Ne çfardofaqe tjeter qe mund ti shikoni, jane marre pa miratimin tone.
Taxhedin Baholli Varrezat e Sharres Tirane ( 067 20 74 514 )

Cel. : 067 20 74 514
 


WhatsApp
Back
Top