• Tricikel Elektrik

Cmimi Euro
2799
Tricikel Elektrik me bateri te karikueshme me kosh i pershtatshem per transport mallrash dhe produktesh
shpejtesia maksimale 60 km ne ore , ngjyre blu

Cel. : 0692356149
 


WhatsApp
Back
Top