• Tirane, vend pune Wordpress Web Developer - prane 21 Dhjetorit.

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
7 Rr. e Kavajes | 21 Dhjetori
Tipi
  1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
  1. Web design
Gjuha
  1. anglisht
Eksperienca
Mundesi punësimi - Full time (E Hëne-Premte)


Fit.al ofron vend pune per Web Development/Design


Kerkesat:
1. Gjuha Anglisht
2. Html5/Css3/Jquery/PHP
3. Wordpress CMS (Drupal CMS perben avantazh)
4. Njohja e Photoshop/Illustrator perben perparesi
5. Aplikanti duhet te kete njohuri te plota rreth Krijimit,Zhvillimit dhe mirmbajtjes se Web-it dhe eksperience pune!


Detyrat:
1. Krijimi dhe dizenjimi i website-ve me platforma CMS.
2. Optimizimi i websiteve nepermjet plugineve per CMS ose menyrave të tjera direkte.
3. Mimbajtja e website-ve ekzistente duke i perditesuar me informacionet e fundit.

Mundesi edhe per internship per studentet pa pervoje pune.

Adresa: Rruga Frosina Plaku, Kompleksi Magnet.


Dergoni CV dhe shembuj punesh ne info@fit.al
Cel. : 0674529292
web: www.fit.al
 


Apply WhatsApp
Back
Top