• Tirane, vend pune Graphic Designer per Website

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
7 Rr. e Kavajes | 21 Dhjetori
Tipi
  1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
  1. Dizajn / Webdizajn / Grafik
Gjuha
  1. anglisht
Eksperienca
me dhe pa eksperience
Kerkojme nje graphic designer per tju bashkuar stafit tone!

Kerkesat primare jane ridizenjimi i konceptit per website aktuale apo hartimi i nje design te ri duke u bazuar ne nje wireframe paraprak.
Sekondare: social media, brand books etc

Kerkesat:
1. Gjuha Anglisht
2. Adobe Suite (Photoshop, Illustrator, XD, Indesign)

Adresa: Rruga Frosina Plaku, Kompleksi Magnet.

Dergoni CV tuaj dhe disa shembuj punesh/portofoli online ne info@fit.al
Cel. : 0674529292

web: www.fit.al

logo-fit-al.png
 


Apply WhatsApp
Back
Top