• Tirane, Usta gipsi

Usta gipsi Ylli
Bejme tavane te varura, mure ndarese dhe zbukurime te tavaneve dhe veshja e kollonave me allci me grup pune me eksperience prej 30 vjetesh ne tregun aktual, me cmimet te arsyeshme.
Mbajme pergjegjesi per punen e bere.

Nr.telefoni 0692282464
 


WhatsApp
Back
Top