• Tirane, Usta gipsi

Usta gipsi Ylli
Bejme tavane te varura, mure ndarese dhe zbukurime te tavaneve dhe kollonave me allci me grup pune me eksperience prej 30 vjetesh ne tregun aktual, me cmimet te arsyeshme.
Mbajme pergjegjesi per punen e bere.

Nr.telefoni 0692282464
 


WhatsApp
Back
Top