31.07.2025, 10:14 BellaVistaRealEstate Tirane, toke , 18.500 m² (Mjull Bathore) Tirane Nr. Njesia - Zona me e afert? 2 TEG | Lunder | Farke | Mjull-Bathore Tipi toke Siperfaqja m² 18500 m² Toke për Ndërtim – Mjull Bathore Zonë e kuqe | E përshatshme për vilat më luksoze Pozicionuar në një nga kodrat më panoramike të Mjull Bathores, kjo tokë NUK SHITET, por ofrohet për ndërtim me %. Sipërfaqe totale: 18.5 dynym E përshtatshme për residence vilash elite Vetëm për të interesuar serioz Kontakti: 068 906 8744 Bella Vita Real Estate – Find your next apartment or home bellavistarealestate.al WhatsApp Location information Open in maps address 2 TEG | Lunder | Farke | Mjull-Bathore, Tirane, Shqiperi
Toke për Ndërtim – Mjull Bathore Zonë e kuqe | E përshatshme për vilat më luksoze Pozicionuar në një nga kodrat më panoramike të Mjull Bathores, kjo tokë NUK SHITET, por ofrohet për ndërtim me %. Sipërfaqe totale: 18.5 dynym E përshtatshme për residence vilash elite Vetëm për të interesuar serioz Kontakti: 068 906 8744 Bella Vita Real Estate – Find your next apartment or home bellavistarealestate.al