Tirane, tender Ftesë per Ofertë
- Tirane
NCCS ne kuader te projektit te financuar nga UNFPA do të zbatojë iniciativa kyçe që synojnë fuqizimin e grupeve më të cenueshme të komunitetit me fokus të veçantë vajzat e reja dhe gratë me aftësi të kufizuara përmes informacionit, edukimit dhe mobilizimit të komunitetit
të blejë Module nga kompani me përvojë me informacionin e sipër përmendur.
të blejë Module nga kompani me përvojë me informacionin e sipër përmendur.
TERMAT E REFERENCËS
Objektivi: Edukimi seksual për personat me aftësi të kufizuara intelektuale të lehta dhe të moderuara për t'i ndihmuar ata të ndërtojnë marrëdhënie të shëndetshme dhe të parandalojnë shfrytëzimin dhe abuzimin seksual.
I. Modulet te kene :
- Kurikulen e Marrëdhënieve të Shëndetshme seksuale dhe riprodhuese për t'u ofruar individëve aftësitë jetësore dhe sociale që u nevojiten për të përballuar marrëdhëniet dhe për të parandaluar abuzimin.
- Kurikula me pamje vizuale, lojëra me role, video, aktivitete, vlerësime dhe lidhje në shtëpi për të siguruar që të gjithë pjesemarresit të marrin udhëzimet që janë më të suksesshme për çdo individ.
- Kurrikula për edukimin për promovimin e marrëdhënieve të shëndetshme dhe të Drejtave riprodhuese të Personave me Aftësi të Kufizuara, me anëtarët e familjes, kujdestarët dhe punonjësit socialë, psikologët, mësuesit, infermierët, gjinekologët dhe të tjerë.
II. Kriteret për përzgjedhjen e kompanisë prodhuese
- Eksperiencë në fushën e permendur sa me siper.
- Të ketë ushtruar aftësitë e permendura me sipër.
- Aftësi për të punuar brenda limiteve kohore të përcaktuara dhe me standarte të larta profesionalizmi;
III. Mënyra e vlerësimit të kandidatëve
- Dokumentacioni për punë të ngjashme : 70 pikë .
- Jane vecanerisht te favorizuara kompanite qe e kane pergatitur kurrikulumin dhe materialet ndihmese dhe e kane perdorur ate me persona me aftesi te kufizuara intelektuale dhe autizem.
- Jetëshkrimi: 30 pikë
APLIKIMET MBYLLEN MË DATË 7 TETOR, 2024.
Ofertat të dërgohen në adresen e mëposhtme:
nccs.albania@gmail.com
Nese keni pyetje, ju lutem na kontaktoni ne kete adrese: nccs.albania@gmail.com
Ofertat të dërgohen në adresen e mëposhtme:
nccs.albania@gmail.com
Nese keni pyetje, ju lutem na kontaktoni ne kete adrese: nccs.albania@gmail.com
Attachments
Contact