• Tirane, shitet Vile 3 Katshe Kati 3, 760 m² 2.000.000 € (Liceu Artistik)

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
2 Rr. e Elbasanit | Shkolla Baletit
Tipi
Vile
Siperfaqja m²
760 m²
Nr dhoma
7+1
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
2000000
Vilë Ekskluzive për Shitje pranë Liceut Artistik – Kombinim Përsosmërie për Banim dhe Investim

Pozicionuar në një nga zonat më të mira të Tiranës, pranë Liceut Artistik, kjo vilë ofron një mundësi unike për të bashkuar jetesën komode me përfitime të qëndrueshme investimi. Me një strukturë të ndërtuar për fleksibilitet dhe një vendndodhje strategjike, prona është ideale si për banim, ashtu edhe për zhvillim të suksesshëm.

Detaje të Pronës:

• Sipërfaqe totale: 769.3 m²

• Sipërfaqe trualli: 365 m²

• Sipërfaqe e brendshme: 404.3 m²

• Numri i dhomave: 12

• Numri i tualeteve: 4

• Çmimi: 2,000,000 €

Organizimi:

• Kati i parë: 8 dhoma të lëshuara me qira, që sigurojnë të ardhura pasive.

• Kati i dytë dhe i tretë: Apartamente masive 1+1 të përshtatshme për banim ose qira afatgjatë.

• Oborr privat: Hapësirë ideale për relaksim, aktivitete të ndryshme, ose shtesa arkitekturore.

Avantazhet Kryesore:

• Të ardhura të qëndrueshme: Struktura aktuale siguron të ardhura pasive, ndërkohë që ka potencial për më shumë zhvillime.

• Potencial për transformim: Mund të përshtatet për hotel butik, qendër biznesi, hapësira zyrash elitare, apo projekte të tjera të personalizuara.

• Vendndodhje premium: Afërsia me Liceun Artistik dhe qendrën e qytetit e bën këtë vilë një investim të sigurt me vlerë të shtuar.

Një mundësi për të ardhmen tuaj!

Kjo pronë është ideale për ata që kërkojnë të kombinojnë banimin luksoz me përfitimet financiare afatgjata.

📞 Kontaktoni tani për më shumë informacion ose për të rezervuar një vizitë në pronë: +355 68 201 9418.

💡 Kapni këtë mundësi për të siguruar një investim të zgjuar dhe një stil jetese të veçantë!

Cel. : +355 68 201 9418

WhatsApp
Back