• Tirane, shitet Vile 3+1+Ballkon Kati 3, 220 m² 550.000 € (Mullet)

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
11 Autostrada Tr.-Dr.
Tipi
Vile
Siperfaqja m²
220 m²
Nr dhoma
3+1
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
550000
VILË PËR SHITJE NË REZIDENCËN OLIVE GROVE!
VILLA FOR SALE AT OLIVE GROVE RESIDENCE!

📍 Lokacioni / Location: Rezidenca Olive Grove, Petrelë, Tiranë

💰 Çmimi / Price: 550,000 €

📐 Sipërfaqe Totale / Total Area: 220 m²

🏡 Sipërfaqe e Brendshme / Internal Area: 220

🛏 Dhomat e gjumit / Bedrooms: 3

🚻 Tualete / Bathrooms: 3

🚗 Garazh / Garage: 20 m² + 1 vend parkimi shtesë

Përshkrimi i Pronës / Property Description:

Shitet vilë luksoze në Rezidencën Olive Grove, një nga komunitetet më të kërkuara pranë Tiranës.

• Vila organizohet në një sallon ndenjeje me kënd gatimi dhe ngrënieje, 3 dhoma gjumi, 3 tualete, 1 garderobë, 1 ballkon, dhe një verandë të bollshme.

• Oborri privat ofron një ambient të qetë dhe relaksues me një pamje të lirë drejt Kalasë së Petrelës.

• Rezidenca ka ajër të pastër dhe qetësi absolute, ideale për një stil jete të rehatshëm.

• Komuniteti ofron ambiente të përbashkëta multifunksionale, duke përfshirë lulishte, hapësira të gjelbra për fëmijë, fusha basketbolli, dhe më shumë.

• Në çmim përfshihet një garazh i mbyllur prej 20 m² dhe një vend parkimi i dytë.

This luxury villa is for sale in Olive Grove Residence, one of the most sought-after communities near Tirana.

• The villa features a spacious living room, a kitchen and dining area, 3 bedrooms, 3 bathrooms, 1 walk-in closet, 1 balcony, and a large veranda.

• The private courtyard provides a peaceful and relaxing atmosphere with an unobstructed view of Petrela Castle.

• The residence is known for its fresh air and absolute tranquility, making it perfect for a comfortable lifestyle.

• The community offers various shared amenities, including gardens, green spaces for children, basketball courts, and more.

• The price includes a 20 m² closed garage and an additional parking space.

Për më shumë informacion dhe një vizitë në pronë, na kontaktoni!
For more information and a property visit, contact us!
📞 +355 68 201 9418

Cel. : +355 68 201 9418

WhatsApp
Back