Tirane, shitet Vile 3+1 , 268 m² 620.000 € (Rruga Fortuzi)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 9 Rr. Fortuzi | Mine Peza
- Location Rruga + Nr.
- Rruga Fortuzi
- Tipi
- Vile
- Siperfaqja m²
- 268 m²
- Nr dhoma
- 3+1
- Cmimi Euro
- 620000 €
Vilë Ekskluzive 2-Katëshe për Shitje në Rrugën Fortuzi – Hapësirë, Privatësi dhe Investim me Vlerë
Në një nga zonat më të kërkuara dhe me vlerën më të lartë në Tiranë, ofrohet për shitje një vilë 2-katëshe, e cila kombinon hapësirat e bollshme, privatësinë dhe një pozicion strategjik pranë qendrës së qytetit. Kjo pronë është një mundësi ideale si për banim familjar, ashtu edhe për investim, duke qenë e përshtatshme për rezidencë private, zyra, klinikë, hotel butik ose aktivitet tjetër biznesi.
Me një sipërfaqe totale ndërtimi prej 268 m², e vendosur mbi 250 m² truall, vila disponon gjithashtu një oborr prej rreth 600 m², duke ofruar ambiente të gjelbra dhe hapësira ideale për relaks, parkim apo zhvillime të tjera.
Detajet e Pronës
Vilë 2-katëshe
Sipërfaqe ndërtimi:- Kati 1: 144 m²
- Kati 2: 124 m²
Sipërfaqe totale ndërtimi: 268 m²
Sipërfaqe trualli: 250 m²
Oborr: rreth 600 m²
Lokacion premium, pranë qendrës së Tiranës
Avantazhet e Pronës
Rruga Fortuzi është një nga zonat më të preferuara të Tiranës, falë afërsisë me qendrën e qytetit dhe aksesit të menjëhershëm në rrugët kryesore. Zona ofron të gjitha facilitetet e nevojshme, si institucione shtetërore, shkolla, universitete, qendra shëndetësore, supermarkete, restorante, transport publik dhe ambiente rekreative.
Nëse jeni në kërkim të një vile për shitje në Rrugën Fortuzi, me hapësira të mëdha, oborr privat dhe një lokacion premium në zemër të Tiranës, kjo pronë përfaqëson një investim të sigurt dhe me potencial të lartë.
#VilePerShitje #VileNeTirane #RrugaFortuzi #VillaForSale #RealEstateAlbania #PropertyForSale #LuxuryVilla #InvestimNeTirane #TiranaRealEstate #VileMeOborr #PraneQendres #ImmobiliareTirane #LuxuryHome #PropertyInvestment #VillaInTirana #ShitjeVile #PremiumProperty #Tirane
Cel. : +355683000973
Location information