• Tirane, shitet Vile 3+1 , 268 m² 620.000 € (Rruga Fortuzi)

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
9 Rr. Fortuzi | Mine Peza
Location Rruga + Nr.
Rruga Fortuzi
Tipi
Vile
Siperfaqja m²
268 m²
Nr dhoma
3+1
Cmimi Euro
620000

🏡 Vilë Ekskluzive 2-Katëshe për Shitje në Rrugën Fortuzi – Hapësirë, Privatësi dhe Investim me Vlerë​

💰 Çmimi: 620,000 €

📍 Vendndodhja: Rruga Fortuzi, Tiranë

Në një nga zonat më të kërkuara dhe me vlerën më të lartë në Tiranë, ofrohet për shitje një vilë 2-katëshe, e cila kombinon hapësirat e bollshme, privatësinë dhe një pozicion strategjik pranë qendrës së qytetit. Kjo pronë është një mundësi ideale si për banim familjar, ashtu edhe për investim, duke qenë e përshtatshme për rezidencë private, zyra, klinikë, hotel butik ose aktivitet tjetër biznesi.

Me një sipërfaqe totale ndërtimi prej 268 m², e vendosur mbi 250 m² truall, vila disponon gjithashtu një oborr prej rreth 600 m², duke ofruar ambiente të gjelbra dhe hapësira ideale për relaks, parkim apo zhvillime të tjera.

📋 Detajet e Pronës​

• 🏠 Vilë 2-katëshe
  • 📐 Sipërfaqe ndërtimi:
    • Kati 1: 144 m²
    • Kati 2: 124 m²
  • 📏 Sipërfaqe totale ndërtimi: 268 m²
  • 🌳 Sipërfaqe trualli: 250 m²
  • 🌿 Oborr: rreth 600 m²
  • 📍 Lokacion premium, pranë qendrës së Tiranës

✨ Avantazhet e Pronës​

✔️ Hapësira të mëdha dhe funksionale

✔️ Oborr i bollshëm me shumë mundësi shfrytëzimi

✔️ Zonë elitare dhe me kërkesë të lartë

✔️ Ideale për banim familjar ose investim afatgjatë

✔️ E përshtatshme për klinikë, zyra, ambasadë, hotel butik apo qendër biznesi

✔️ Potencial i lartë për rritje të vlerës së pronës

Rruga Fortuzi është një nga zonat më të preferuara të Tiranës, falë afërsisë me qendrën e qytetit dhe aksesit të menjëhershëm në rrugët kryesore. Zona ofron të gjitha facilitetet e nevojshme, si institucione shtetërore, shkolla, universitete, qendra shëndetësore, supermarkete, restorante, transport publik dhe ambiente rekreative.

Nëse jeni në kërkim të një vile për shitje në Rrugën Fortuzi, me hapësira të mëdha, oborr privat dhe një lokacion premium në zemër të Tiranës, kjo pronë përfaqëson një investim të sigurt dhe me potencial të lartë.

📞 Na kontaktoni për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë në pronë.

#VilePerShitje #VileNeTirane #RrugaFortuzi #VillaForSale #RealEstateAlbania #PropertyForSale #LuxuryVilla #InvestimNeTirane #TiranaRealEstate #VileMeOborr #PraneQendres #ImmobiliareTirane #LuxuryHome #PropertyInvestment #VillaInTirana #ShitjeVile #PremiumProperty #Tirane

Cel. : +355683000973

WhatsApp
Location information
address
Rruga Fortuzi, Tirane, Shqiperi
Back