Tirane, shitet Vile 2 Katshe , 297 m² (Teg)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 2 TEG | Lunder | Farke | Mjull-Bathore
- Location Rruga + Nr.
- Teg
- Tipi
- Vile
- Siperfaqja m²
- 297 m²
- Nr dhoma
- 3+1
Në një nga rezidencat më ekskluzive dhe të kërkuara të zonës së TEG, ofrohet për shitje një vilë elegante me arkitekturë moderne, hapësira të bollshme dhe standarde të larta ndërtimi. E mobiluar totalisht me stil premium, vila ofron një atmosferë të ngrohtë dhe komode, e kompletuar me oxhak, pajisje smart dhe detaje cilësore në çdo ambient.
Pozicionimi i saj në një rezidencë të qetë dhe të sigurt, e bën këtë pronë ideale për familje që kërkojnë privatësi, komoditet dhe një stil jetese të rafinuar, vetëm pak minuta nga qendra e Tiranës dhe pranë TEG.
Sipërfaqe parcele: 297 m²
Sipërfaqe ndërtimi: 270.70 m²
Parkim për 2 automjete
Organizimi i Vilës
Kati -1 | 86.65 m²
- Ambient ndenjeje multifunksional
- Depo
- Lavanteri
- 1 njësi hidrosanitare
Kati Përdhe | 89.95 m²
- Sallon i bollshëm ndenjeje me oxhak
- Ambient gatimi modern
- 1 njësi hidrosanitare
- Depo
Kati i Parë | 94.1 m²
- 3 dhoma gjumi komode
- 2 njësi hidrosanitare
Vila ofron gjithashtu hapësira të gjelbra dhe parkim për 2 automjete, duke krijuar një kombinim perfekt mes rehatisë, funksionalitetit dhe luksit.
Një pronë ideale për ata që kërkojnë jetesë elitare në një nga zonat më prestigjioze të Tiranës
Cel. : 0692997770
Pozicionimi i saj në një rezidencë të qetë dhe të sigurt, e bën këtë pronë ideale për familje që kërkojnë privatësi, komoditet dhe një stil jetese të rafinuar, vetëm pak minuta nga qendra e Tiranës dhe pranë TEG.
Organizimi i Vilës
Kati -1 | 86.65 m²
- Ambient ndenjeje multifunksional
- Depo
- Lavanteri
- 1 njësi hidrosanitare
Kati Përdhe | 89.95 m²
- Sallon i bollshëm ndenjeje me oxhak
- Ambient gatimi modern
- 1 njësi hidrosanitare
- Depo
Kati i Parë | 94.1 m²
- 3 dhoma gjumi komode
- 2 njësi hidrosanitare
Vila ofron gjithashtu hapësira të gjelbra dhe parkim për 2 automjete, duke krijuar një kombinim perfekt mes rehatisë, funksionalitetit dhe luksit.
Një pronë ideale për ata që kërkojnë jetesë elitare në një nga zonat më prestigjioze të Tiranës
Cel. : 0692997770
Location information