Tirane, shitet Vile 2+1+Ballkon Kati 3, 2.648 m² 400.000 € (Berzhite)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 11 Autostrada Tr.-Dr.
- Location Rruga + Nr.
- Berzhite
- Tipi
- Vile
- Siperfaqja m²
- 2648 m²
- Nr dhoma
- 2+1
- Kati
- Kati 3
- Cmimi Euro
- 400000 €
Në një nga zonat më të qeta, të gjelbëruara dhe me natyrë të bukur pranë Tiranës, në Bërzhitë, ofrohet për shitje kjo vilë trekatëshe moderne, e ndërtuar në vitin 2019, e cila kombinon në mënyrë ideale komoditetin, hapësirën dhe privatësinë.
Vila ka një sipërfaqe neto prej 350 m² dhe shtrihet mbi një sipërfaqe totale trualli prej 2648 m², e rrethuar nga gjelbërimi dhe ambient i pastër natyror, duke ofruar ambiente të bollshme të brendshme si dhe hapësira të jashtme perfekte për relaks, aktivitete familjare apo zhvillim investimi.
Organizimi i pronës:
3 kate funksionale
2 sallone ndenje të ndriçuara natyralisht
5 dhoma gjumi të rehatshme
3 tualete
Avantazhet e zonës:
Zonë e qetë dhe e gjelbëruar
Ajër i pastër dhe natyrë e bukur përreth
Akses shumë i shpejtë me autostradën
Lidhje e lehtë me Tiranën dhe zonat përreth
Shumë pranë Resortit Palmanova, një nga resortet më të njohura të zonës
Falë pozicionit strategjik dhe hapësirave të mëdha, kjo pronë përbën një zgjedhje të shkëlqyer për:
Banim familjar
Rezidencë private
Investim afatgjatë
CMIMI ESHTE LEK
Për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë në pronë, ju lutemi na kontaktoni
Cel. : 0686040168
Vila ka një sipërfaqe neto prej 350 m² dhe shtrihet mbi një sipërfaqe totale trualli prej 2648 m², e rrethuar nga gjelbërimi dhe ambient i pastër natyror, duke ofruar ambiente të bollshme të brendshme si dhe hapësira të jashtme perfekte për relaks, aktivitete familjare apo zhvillim investimi.
Falë pozicionit strategjik dhe hapësirave të mëdha, kjo pronë përbën një zgjedhje të shkëlqyer për:
CMIMI ESHTE LEK
Cel. : 0686040168
Location information