• Tirane,Shitet Toke,zonë prferuar afër Tiranës, Sip 7'700m², Cmimi 35 euro/m², në luginën e Zaranikes me kalim nga Petrela, e nga Stërmasii/Vishnje.

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
2 TEG | Lunder | Farke | Mjull-Bathore
Tipi
toke
Siperfaqja m²
7700 m²
Cmimi Euro
269500
SHITET: Sipërfaqe Tokë/Truall 7'675 m[SUP]2 [/SUP]me hipotekë, e kufizuar, në formë drejtkëndore, e gjithë sipërfaqja është bosh, pa ndërtim dhe e pa mbjellur/tokë djerrë, Perroi Zaranikes/Petrele Tiranë.
-Ndodhet në një zonë me dy funksione/dy drejtime: –për ndërtime (zone urbane) dhe për kultivime (zone bujqësore/blektorale etj). Zona është e qetë, e pastër, me gjelbërim të bollshëm e rrethuar nga dy anë me pyje, nga ana Petrelës me pisha dhe nga veri-perëndimi shkurre, ka diell në pjesën më të madhe të ditës. Zona është e aksesueshme me rrugë të asfaltuar deri në pronë, si dhe egziston furnizimi me energji elektrike,ujë. Rrëzë kodrës ndodhen disa shtëpi, si dhe rruga që të çon për në pronë.
Mundësi për t'u zhvilluar si zonë banimi në formën e një blloku vilash, pasi është një zonë me shumë ndërtime të reja 2-3 kate, dhe ka patur më parë një plan zhvillimi si zone turistike me vila.
Mundësi për të zhvilluar aktivitet bujqësor-blektoral dhe frutikulturë,
pasi toka është pjellore, e rrafshët me pak pjerrësi, mundesi ujitje nga përroi zaranikës, nga një rezervuar mbi kodrat ose me shpime nën tokë me pak investime të arsyeshme-me pusë.
Dokumentacioni; Prona është me dokumenta hipotekor/Çertifikatë Pronësie (ka përputhje të pronës me pronën e vjetër të trashëguar) dhe e shitshme në çdo moment, si një e tëra/e pandashme.
Çmimi: Për metër katrorë ësht
ë 35 euro €/m[SUP]2[/SUP] ( i diskutueshëm)
Adresa:
Zaranike-Petrele, -Rruga në ngjitje për në Petrele/Kala, degëzimi djathtas në zbritje për në Zaranikë, lugina e përroit të Zaranikës. adgss
Cel: 0696281433 adgss
*******************************
A&D General Services Studio (A&D.G.S.S-Imobiliare) Real Estate adgss
Adresa: Blv. Bajram Curri, Ndërtesa 258, Kati 1, nr.7
Stc.Unazës pranë D.P.Policisë së Shtetit/përball Min.Jashtme
Tirane
Tel: +355(0) 42 340 855
Cel:
+355 (0) 69 62 81 433
 


WhatsApp
Back
Top