• Tirane,Shitet Tokë/Truall 4'000m² me Cmim 80 euro €/m2, në Pezë-Helmës-Ndroq, pranë Urës Beshirit, 8-km nga Tirana, buzë rrugës/aksit nacional SH.56,

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
6 Kombinat | Vaqarr | Ndroq
Tipi
toke
Siperfaqja m²
4000 m²
Cmimi Euro
320000
SHITET:Tokë/Truall buzë rrugës nacionale Sh56, Tiranë-Kombinat-Ndroq-Plepa Durrës, me sipërfaqe 4'000m[SUP]2[/SUP], në fashatin Pezë Helmës, 1.2-km nga Ura Beshirit/Kompleksi Sportive Allmuça, 23km nga Plepat Durrës dhe 8-km nga Unaza madhe Tiranë.
Vend-ndodhja/Zona:Toka është në të djathtë të rrugës "nacionale sh56", Tirane-Kombinat-Ndroq-Plepa Durres. Zonë kodrinore dhe fushore buzë luginës së Lumit Erzens në një nga akset kryesore që lidhe Tiranen me Durrsin dhe jugun e vendit. Zona dhe rruga Tirane-Peze-Helmes-Ndroq Plepa është një aks me plot aktivitete dhe banesa për banim si të hershme dhe të reja.
Pozicioni/Pamja e Tokës: Toka gjendet në krahun e djathtë të rrugës kryesore/naciaonale buzë rrugës në linjën e parë, 1.2km nga Ura Beshirit dhe 8km nga Unaza Madhe e Tiranes. Në një mikro-zonë mjaft të përshtatshme për aktivitete ekonomike dhe ndërtime vilash. Mikro-zona ku gjendet toka në shitje është një terren isheshtë pak i pjerrët, me diell në pjesen më të madhe të ditës, pamje jug-perëndimi e veri-perëndim. Në këtë mikro-zone ka vila/shtëpi të reja, të ndërtuar në linjën e parë dhe të dytë të rrugës kryesore. Kjo mikro-zonë është e studiuar nga ana urbanistike dhe mbi të lejohen të ndërtohen vila me 2-3 kate mbi tokë plus një papafingo dhe me një koefiçent ndërtimi më shumë se 35%, në varsi edhe të studimeve për kompleks vilash dhe pallatesh me disa kate.

Madhësia, Forma Tokës/Truallit. Sipërfaqa e truallit në shitje është 4000m[SUP]2[/SUP], në formë drejtkëndore të rregullt me përmasa të për-afërta rrethe 34m x 120m, me një pjerresi të lehtë, por të butë/rrafshët pa thyerje, me kufij të mirë-përcaktuar, ku nga jug-lindje kufizohet me rrugen nacionale dhe veri-lindja me një rrugë të brendeshme, ndersa në dy anët e tjera kufizohet me prona të tjera. Nga pozicioni, prona është gjatë gjithë ditës me diell, dhe nga ku duket shumë qartë një pjesë e mire e kodrve për rrethe. Mbi Pronën/Tokë nuk gjendett asnjë objekt, apo pemë. Përmasat dhe pozicioni i tokës/truallit është mjaft i përshtatshëm për aktivitete biznesi dhe për ndërtim kompleksesh shtëpive/vilave etj.
Cilësit e Pronës/Tokës: -toka/trualli është me pak pjerrësi(për kullimin e ujrave sipërfaqsorë) dhe uniforme, -madhësia prej 4000m[SUP]2 [/SUP]që mundëson ndërtimin e çfare do lloji objekti, -me kufij të përcaktuar qartë, -me dokumentacion të rregull hipotekor, -me mundësi për tu bashkuar me prona/sipërfaqe të tjera ngjitur për ndërtim kompleks-vilash ose pallatesh, -gjendet buzë aksit/rrugës "Nacionale Sh56-Tirane-Ndroq-Plepa-Kavajë" dhe 8km nga Tirana, -me rrugicë të brendëshme në anësore/gjatesin e saj, -mikro-zona/toka me pamje mjaft të gjërë nga të 4-anët si afër edhe në horizont, -pozicioni i mirë gjeografik, jo shumë larg qendrës Tiranës dhe në aksin Tirane-Ndroq-Plepa, -me infrastrukturë rrugore dhe prespektive për tu rikthyer si aks i rëndësishëm për Tirane-Jugu vendit.
Shfrytëzimi/përdorimi i mëparshëm e aktual: Kjo pronë/tokë është shfrytëzuar për shumë vite për qëllime bujqësore kryesisht si kullotë dhe bime arash, ndërkohe nga plani studimor urbanistik, i ka dhënë mundësin edhe për ndërtim vilash (tipit 2-kate mbi toke plus papafingo) me koefiçent ndërtimi mbi 35% ose kompleks vilash.
Dokumentacioni: Prona/Toka në shitje është me dokumentacion të rregullt, Çertifikat Pronësie, si tokë-arë, Pezë-Helmës Tirane.
Preferencat: Kjo sipërfaqe toke shitet vetëm në vlerë monetare. Preferohet të shitet si një e tërë, por nuk përjashtohet edhe mundësia të shitet e ndarë në 2-parcela sejcila më vehte(2000m[SUP]2[/SUP] dhe 2000m[SUP]2[/SUP]). Kjo sipërfaqe është mjaft e përshtatshme për aktivitete por edhe ndërtim vilash.
Çmimi i Shitjes: E gjithë sipëfaqe e tokës/truallit prej 4'000m[SUP]2[/SUP], shitet me 80 €/m[SUP]2[/SUP], i diskutueshëm.
Adresa Pronës:Buzë rrugës nacionale Sh56, Tirane-Kombinat-Ndroq-Plepa Kavaë, në fshatin Pezë-Helmës 1.2-km nga Ura Beshirit/Kompleksi Sportive Allmuça, 23-km nga Plepat Durrës dhe 8-km nga Unaza Madhe Tirane
Cel:0696281433 adgss

*************************************************************
A&D General Services Studio (A&D.G.S.S-Imobiliare) Real Estate adgss
Adresa: Blv. Bajram Curri, Ndërtesa 258, Kati 1, nr.7
Stc.Unazës pranë D.P.Policisë së Shtetit/përball Min.Jashtme
Tirane
Tel: +355(0) 42 340 855
Cel: +355 (0) 69 62 81 433
 


WhatsApp
Back
Top