• Tirane,-Shitet Tokë, Bërzhit,14 km nga qendra e Tiranës, buzë rrugës vjetër nacionale Tirane-Mullet-Berzhit-Elbasan, sip.2850m², Cmimi 75 €/m2, sapo k

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
2 Autostrada Tr.-El.
Tipi
toke
Siperfaqja m²
2850 m²
Cmimi Euro
213750
SHITET: Tokë/Truall buzë rrugës vjetër nacionale SH.3, Tiranë-Ura Mulletit-Bërzhit-Elbasan, me sipërfaqe 2'850m[SUP]2[/SUP], në fashatin Bërzhite, 14-km/10min me autovetur nga Ura/Lana Rrugës Elbasanit, dhe 7-km nga qendra tregtare TEG, Tiranë.
Vend-ndodhja/Zona:Toka është në të djathtë të rrugës "nacionale SH3", Tirane-Mullet-Berzhit Elbasan. Zonë kodrinore dhe fushore buzë luginës së Lumit Erzen në një nga akset kryesore që lidhe Tiranën me Elbasanin dhe lindjen e vendit. Zona dhe rruga Tirane-Mullet-Berzhit-Krrabe-Elbasan është një aks me plot aktivitete dhe me ndërtime, si të hershme e të reja, si dhe restorante e biznese të tjera.
Pozicioni/Pamja e Tokës: Toka gjendet në krahun e majtë të rrugës vjetër/naciaonale (paralel me autostrden e Tirane-Elbasana) sapo kalon lokal PalmaNova, buzë rrugës në linjën e parë, 7-km nga qendra tregtare/Unaza Madhe Tiranës. Në një mikro-zonë mjaft të zhvilluar dhe e përshtatshme për aktivitete ekonomike dhe ndërtime vilash. Mikro-zona ku gjendet toka në shitje është një terren i sheshtë, me pak pjerrësi, me diell në pjesen më të madhe të ditës, pamje veri-perëndimi e veri-lindje, jug-lindje e perëndim. Në këtë mikro-zone ka shumë shtepi ekzistuese por edhe vila/shtëpi të reja, restorante (restorant Sallaku, Reka, PalmaNova etj,) të ndërtuar në linjën e parë dhe të dytë të rrugës kryesore. Kjo mikro-zonë është e studiuar nga ana urbanistike dhe mbi të lejohen të ndërtohen vila me 2-3 kate mbi tokë plus një papafingo dhe me një koefiçent ndërtimi më shumë se 35%, në varsi edhe të studimeve për kompleks vilash dhe pallatesh me disa kate.
Madhësia, Forma Tokës/Truallit. Sipërfaqa e truallit në shitje është 2850m[SUP]2[/SUP], në formë drejtkëndore të rregullt me përmasa rrethe 40 m x 70 m, me një pjerrësi fare të lehtë, por të butë/rrafshët pa thyerje, me kufij të mirë-përcaktuar, ku nga jug-perëndimi kufizohet me rrugën nacionale dhe jug-lindja me një rrugë të brendëshme, ndërsa në dy anët e tjera kufizohet me prona të tjera. Nga pozicioni, prona është gjatë gjithë ditës me diell, dhe nga ku duket shumë qartë një pjesë e mire e kodrave për rrethe. Përmasat dhe pozicioni i tokës/truallit është mjaft i përshtatshëm për aktivitete biznesi dhe për ndërtim kompleksesh shtëpive/vilave etj.
Cilësit e Pronës/Tokës: -toka/trualli është me pak pjerrësi(për kullimin e ujrave sipërfaqsorë) dhe uniforme, -madhësia prej 2850m[SUP]2 [/SUP]që mundëson ndërtimin e çfare do lloji objekti, -me kufij të përcaktuar qartë, -me dokumentacion të rregull hipotekor, -me mundësi për tu bashkuar me prona/sipërfaqe të tjera ngjitur për ndërtim kompleks-vilash, -gjendet buzë aksit/rrugës "Nacionale SH.3-Tirane-Mullet-Bërzhit-Elbasan" dhe 8km nga qendra TEG/Unaza madhe e Tiranës, -me rrugicë të brendëshme në anësore/gjatësin e saj, -mikro-zona/toka me pamje mjaft të gjërë nga të 4-anët si afër edhe në horizont, -pozicioni i mirë gjeografik, jo shumë larg qendrës Tiranës, -me infrastrukturë rrugore, energjitike, uje etj, të kompletuar.
Shfrytëzimi/përdorimi i mëparshëm e aktual: Kjo pronë/tokë është shfrytëzuar për shumë vite për qëllime bujqësore kryesisht si kullotë dhe bime arash, medicinale etj, ndërkohe nga plani studimor urbasnistik, i ka dhënë mundësin edhe për ndërtim vilash (tipit 2-kate mbi toke plus papafingo) me koefiçent ndërtimi 35% ose kompleks vilash.
Dokumentacioni: Prona/Toka në shitje është me dokumentacion të rregullt, Çertifikat Pronësie.
Preferencat: Kjo sipërfaqe toke shitet vetëm në vlerë monetare. Preferohet të shitet si një e tërë, por nuk përjashtohet edhe mundësia të shitet e ndarë në 2-parcela sejcila më vehte(2000m[SUP]2[/SUP] dhe 850m[SUP]2[/SUP]).
Çmimi i Shitjes: E gjithë sipëfaqe e tokës/truallit prej 2850 m[SUP]2[/SUP], shitet me 75 €/m[SUP]2[/SUP], i diskutueshëm, por edhe në pjese të veçanta, jo më shumë se dy pjese.
Adresa Pronës: Buzë rrugës vjetër nacionale SH.3, Tirane-Mullet-Bërzhit-Krrabe-Elbasan, në fshatin Bërzhite 14-km/15 min autovetur nga Ura/Lana rruga Elbasanit, 8-km nga TEG/Unaza Madhe Tirane.
Cel: 0696281433 adgss
**************************************************
A&D General Services Studio (A&D.G.S.S-Imobiliare) Real Estate adgss
Adresa: Blv. Bajram Curri, Ndërtesa 258, Kati 1, nr.7
Stc.Unazës pranë D.P.Policisë së Shtetit/përball Min.Jashtme
Tirane
Tel: +355(0) 42 340 855
Cel: +355 (0) 69 62 81 433
 


WhatsApp
Back
Top